Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Isoleren met PURplus

Isoleren met PUR isolatie: wat is het en welke voordelen biedt het? Daar kan PURplus uit Bevel (bij Nijlen) je alles over vertellen. PURplus is een klein familiebedrijf met een grote naam dat de afgelopen jaren een sterke reputatie heeft opgebouwd. Bij ons staat kwaliteit steeds voorop om zo je vloer met het beste materiaal te isoleren. Zoek je dus een betrouwbare partner voor je vloerisolatie, dan is PURplus de perfecte keuze.


PUR isolatie: voordelen

PUR isolatie, of polyurethaan, is een hard en superisolerend isolatieschuim dat ontelbare voordelen biedt. Bij het spuiten worden twee componenten gemengd zodat het isolatieschuim in enkele minuten hard is. Je bespaart er dus tijd mee én je kan er direct op verder werken. Het wordt bovendien naadloos aangebracht zodat je geen last hebt van de gekende koudebruggen. PUR isolatie is ook vochtdicht en schimmelwerend, bevat geen toxische elementen en is erg sterk. Tegenwoordig moeten woningen trouwens ook beantwoorden aan erg hoge isolatie-eisen waardoor men steeds vaker kiest voor de kwaliteit van schuimisolatie of PUR isolatie. En vergeet niet dat je er uiteraard ook mee bespaart op je energiefactuur! Kortom, PUR isolatie is een goede investering voor je vloerisolatie, je woning, je energiefactuur, de natuur…

 
Isoleren met PUR isolatie: wat is het en welke voordelen biedt het? Daar kan PURplus uit Bevel (bij Nijlen) je alles over vertellen.

Investeer in een goede isolatie

Een goede vloerisolatie is de juiste beslissing om minder warmte te verliezen in je huis. Bovendien geniet je met een kwaliteitsvolle PUR isolatie van nog veel meer voordelen. Voor iedereen die bouw- of verbouwplannen heeft biedt PURplus de nodige begeleiding bij het isoleren van je woning. Wij zorgen voor die belangrijke ‘warme’ basis. Wens je meer info over PUR isolatie dan helpen wij je graag verder. Haal het maximum uit je woning dankzij een minimale investering!


isolatie PUR isolatie isoleren