Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Parket Vandewinkel in Maaseik

Het team van Parket Vandewinkel te Maaseik bestaat al bijna 50 jaar uit professionele parketteurs. Met veel liefde voor het vak en ruime ervaring in zowel renovatie van parketvloeren als het leggen van nieuwe parket, heeft Parket Vandewinkel in de loop der jaren een sterke en zeer klantvriendelijke reputatie opgebouwd. Bij Parket Vandewinkel zijn we alle legtechnieken meester, ook de oudere, en klassieke patronen zoals Hongaarse punt of het visgraatmotief. Daarbij wordt gebruik gemaakt van 9 mm planken die op de traditionele manier, op een ondervloer, geplaatst worden. Met Tim Vandewinkel aan het hoofd en een vast team van deskundige medewerkers, kunt u voor elke parket opdracht bij ons terecht.

 
Het team van Parket Vandewinkel te Maaseik bestaat al bijna 50 jaar uit professionele parketteurs. Met veel liefde voor het vak en ruime ervaring in zowel renovatie van parketvloeren als het leggen van nieuwe parket, heeft Parket Vandewinkel in de lo

Wist u dat parket zich ook heel goed leent voor andere toepassingen? Als houten trapbekleding bijvoorbeeld zijn de mooie houten planken ook een echte eyecatcher.
 

Houten trapbekleding

Wist u dat parket zich ook heel goed leent voor andere toepassingen? Als houten trapbekleding bijvoorbeeld zijn de mooie houten planken ook een echte eyecatcher. Elke trap kan worden voorzien van parket, zowel moderne als klassieke afwerkingen zijn mogelijk, evenals renovatie van de bestaande houten trap.

Renoveren van houten vloeren

Het renoveren van uw houten vloer is perfect mogelijk. Parket Vandewinkel heeft daarvoor de juiste materialen en de beste vaklui in huis. Wij garanderen een 'als nieuw' resultaat van uw vloer waarbij u ook de kleur nog kunt aanpassen.


Het team van Parket Vandewinkel informeert u graag over de mogelijkheden en maakt een offerte op maat. Bel voor een afspraak met Tim Vandewinkel op nummer 0497/38 20 28 of neem contact op via email. Wij zijn u graag van dienst.


parket houten trapbekleding parketvloeren