Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Peeters & zoon bvba

Het Smolder 49, 3530 Houthalen-Helchteren
011/72 73 22
011/72 73 23
 

Gevelbepleistering en gevelisolatie

Gebr. Peeters startte in 1970 oorspronkelijk als stukadoorsbedrijf, maar al snel groeide Gebr. Peeters uit tot een gerenommeerd bedrijf inzake gevelbepleistering en systemen voor gevelisolatie, actief in België én Nederland. Ondanks deze groei is Gebr. Peeters uit Houthalen-Helchteren steeds een familiebedrijf gebleven en zo wensen de zaakvoerders het ook te houden.


Gebr. Peeters uit Houthalen-Helchteren startte oorspronkelijk als stukadoorsbedrijf maar groeide al snel uit tot een gerenommeerd bedrijf inzake gevelbepleistering en systemen voor gevelisolatie, actief in BelgiŽ ťn Nederland.
 
Elke uitvoering, of het nu gaat om gevelbepleistering of gevelisolatie, krijgt een verzekerde garantie mee van Peeters in Houthalen-Helchteren.

Elke uitvoering, of het nu gaat om gevelbepleistering of gevelisolatie, krijgt een verzekerde garantie mee. Zodoende dat door controle zowel de materialen als de uitvoering van een zeer hoog niveau zijn. Hierdoor kan Gebr. Peeters kwalitatief hoogstaande producten en werken afleveren.

Gevelbepleistering

Gebr. Peeters biedt de keuze tussen een siliconen of een minerale gevelpleister. Er wordt, afhankelijk van de ondergrond, een aangepaste onderlaag en een afwerklaag geplaatst waarbij u kan kiezen tussen diverse structuren en korreldikte, gaande van 2mm tot 5mm. Uiteraard heeft Gebr. Peeters heel wat mogelijkheden te bieden. U kan bijvoorbeeld kiezen uit meer dan 400 verschillende kleuren gevelpleister.

Gevelisolatie

Wat gevelisolatie betreft kan u kiezen uit polystyreen of rotswol isolatie, met een dikte die afhankelijk is van de ondergrond. De gevelisolatie wordt op de gevels gekleefd en/of mechanisch bevestigd waarop dan de door u gekozen afwerklagen worden aangebracht. Bij deze gevelisolatie systemen zijn er bovendien verschillende voordelen en/ of premies te verkrijgen.

 
Wat gevelisolatie betreft kan u kiezen uit polystyreen of rotswol isolatie.

gevelisolatie gevelbepleistering gevelpleister