Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Afrasteringen Pexsters in Wellen

Bij Afrasteringen Pexsters vindt u houten poorten, carports en omheiningen voor diverse toepassingen. Zo bieden wij afrasteringen voor paardenweides, maar bent u eveneens aan het juiste adres voor een decoratieve afrastering van uw tuin of domein. Daarenboven kunt u bij Afrasteringen Pexsters in Wellen altijd rekenen op gedegen advies, gebaseerd op de tientallen jaren ervaring van een professioneel team.


Allerhande afrasteringen

Afrasteringen Pexsters is gespecialiseerd in houten afrasteringen voor paardenweides. Hier stopt ons aanbod echter niet: ook wie op zoek is naar een geschikte tuinafrastering is hier aan het juiste adres. Onze houten tuinafrasteringen zorgen immers voor de nodige privacy, zonder het zicht en de sfeer van de omgeving te bederven. Voor gezinnen met kinderen kan een houten tuinafrastering daarenboven ook rust geven wat betreft hun veiligheid.

 
Bij Afrasteringen Pexsters in Wellen vindt u houten poorten, carports en omheiningen voor diverse toepassingen.

Wilt u graag meer informatie over onze houten afrasteringen, poorten en carports? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met Afrasteringen Pexsters in Wellen opnemen.
 

Houten poorten en carports

Heeft u geen garage, of is deze niet groot genoeg? Dan is een houten carport van Afrasteringen Pexsters de ideale oplossing. In de zomer zorgt een carport voor de nodige verkoeling, terwijl uw auto in de winter gespaard blijft van sneeuw.

Naast carports levert en plaatst Afrasteringen Pexsters al meer dan 30 jaar houten poorten en tuinhekken van Europese duurzame houtsoorten. Deze poorten worden perfect op maat van uw ingang, afrastering, omgeving en/of domein gemaakt.


Andere diensten van Afrasteringen Pexsters

Naast het leveren en plaatsen van afrasteringen, poorten en carports kan u ook nog voor een aantal andere diensten terecht bij Afrasteringen Pexsters. Zo verhuren zij opslagruimte en kan u hier eveneens een professionele machine huren om mollen op een efficiënte manier te verdelgen. Deze machine blaast koolstofmonoxide in de gangen van de dieren, wat leidt tot een pijnloze dood. Ook andere schadelijke dieren die zich in de mollengangen bevinden, zoals woelratten, worden hiermee bestreden.

Afrasteringen Pexsters, uw specialist

Afrasteringen Pexsters is gesitueerd op het hoevedomein Pexsters in Wellen. Ons bedrijf staat bekend voor zijn stipte leveringen volgens afspraak, gecombineerd met een kwalitatieve afwerking. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij dan ook terugblikken op tal van tevreden klanten. Wilt u graag meer informatie over onze houten afrasteringen, poorten en carports? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


afrasteringen carports houten poorten