Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Pierre Withaeckx Lichtadvies

Pierre Withaeckx Lichtadvies begeleidt professionals en particulieren bij de keuze van hun verlichting sinds 1929. Het Pierre Withaeckx team houdt daarbij rekening met twee sleutelelementen: 'comfort' en 'authenticiteit'.


Pierre Withaeckx Lichtadvies uit Antwerpen begeleidt professionals en particulieren bij de keuze van hun verlichting sinds 1929.
 
Bij Pierre Withaeckx te Antwerpen weten we dat de juiste verlichting kiezen verder gaat dan het uitzoeken van een mooi verlichtingsarmatuur.

Bij de inrichting van uw woning of kantoor kan niet genoeg aandacht gaan naar goede en gevarieerde verlichting. Sfeerlicht, werklicht, spot, spaarlamp of halogeen... Het juiste licht op de juiste plaats draagt ertoe bij dat u zich goed voelt in uw interieur. Bij Pierre Withaeckx weten we dat de juiste verlichting kiezen verder gaat dan het uitzoeken van een mooi verlichtingsarmatuur. Daarom helpen onze adviseurs u een verlichtingsplan opstellen. Elke ruimte wordt apart bekeken en zodra wij weten welke functionaliteiten en sfeer u daar verwacht, kunnen we samen met u de gepaste verlichting kiezen. Het enige dat echt tijdloos is, is comfort.

Het Pierre Withaeckx team uit Antwerpen begeleidt u bij het maken van een verlichtingsplan.
 

Lichtplanning

Het Pierre Withaeckx team begeleidt u bij het maken van een verlichtingsplan. Onze instrumenten: 75 jaar ervaring, aangepaste lichtberekeningsprogramma's en een uiterst volledige showroom. Bij het opstellen van het verlichtingsplan baseert Pierre Withaeckx Lichtadvies zich op het voor u relevante evenwicht tussen vormgeving en comfort. Het spreekt voor zich dat we, ook na het conceptuele werk, het verlichtingsplan graag verder met u realiseren. De gespecialiseerde installateurs plaatsen graag voor u de aangekochte verlichtingsarmaturen.


Pierre Withaeckx Lichtadvies streeft er naar de volledige design geschiedenis in de showroom in Antwerpen te tonen.
Van elk decennium en van elke stijl kan u in deze showroom een ruime staalkaart terugvinden. Wie eerder houdt van een klassieke verlichting, kan hier eveneens heel wat 'originals' bewonderen. De topmerken zijn present en we stellen hun collecties graag aan u voor.

verlichting lichtadvies verlichtingsplan