Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Primagaz Belgium nv

Kanaalweg 87, 3980 Tessenderlo
013/61 82 00
0800/92 850
013/61 82 99
 

Propaangas van Primagaz

Primagaz is met 70 jaar ervaring dé butaan- en propaangasspecialist in België.

Propaangas heeft binnen in de bouwwereld en de wereld van het moderne en milieuvriendelijke comfort een bevoorrechte plaats veroverd. Propaangas betekent in de bouwwereld een propere energiebron, die voor de verwarming van huis of bedrijf zorgt, voor heetwatervoorziening én koken.


Primagaz Belgium N.V. onderscheidt zich van andere grote gasmaatschappijen in haar marktbenadering. Omdat het verhandelen van propaan en butaan in al haar vormen de enige activiteit is, is zij terecht dé gasspecialist. Hierdoor heeft Primagaz Belgium een grote voorsprong op de concurrentie op het vlak van technische know-how. Op vlak van logistiek geniet Primagaz Belgium een uitstekende reputatie dankzij uiterst korte leveringstermijnen.

Ten slotte beschikt Primagaz Belgium over de ervaring en infrastructuur van een internationale groep, met name SHV Gas, waardoor men zich terecht een professionele energiepartner kan noemen.

Voor meer info: www.primagaz.be of 0800/92.850.

 
Primagaz is met 70 jaar ervaring dť gasspecialist voor propaangas en butaan in BelgiŽ.

Propaangas is een Liquified Petroleum Gas ( LPG) en komt vrij bij raffinage van petroleum of bij productie van aardgas.
 

Propaan, een milieubewuste keuze

Propaan is een Liquified Petroleum Gas ( LPG) en komt vrij bij raffinage van petroleum of bij productie van aardgas. Het is dus een natuurlijk bijproduct dat we niet verloren laten gaan en aanwenden als milieubewuste energiebron. Gezien de zuiverheid van het product en het rendement van de huidige gasbranders, is de vorming van koolstofmonoxide minimaal. Propaan voorkomt bodem- of waterverontreiniging, wat niet gezegd kan worden van stookolie. Propaan is ook perfect te gebruiken in combinatie met hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepompen.


1 brandstof voor verwarmen, warm water en koken: zuinig en comfortabel

Vloerverwarming of klassieke radiatoren en een gezellige gashaard, alles kan met propaangas. Heetwatervoorziening zowel binnen als buiten en regelbaar tot op de graad precies, dat is het comfort dat Primagaz u biedt. Ook koken op gas is een groot plezier met de perfect afstelbare, hete vlam.

Propaantanks: ondergrondse en bovengrondse varianten

Indien u (nog) geen aardgasaansluiting heeft, maar wel wil genieten van het gebruiksgemak en comfort van gas, dan is er propaangas van Primagaz! Propaangas wordt in een bovengrondse of ondergrondse tank opgeslagen. De ondergrondse tank is meestal een esthetische keuze. U kunt de tuin mooi aanleggen, enkel het groene deksel blijft onopvallend zichtbaar. Onze gastanks zijn huurtanks, dus er is geen investering nodig. U hoeft zich dus niet te bekommeren om onderhoud, controles of leveringen. Primagaz Belgium staat er borg voor dat uw tank lang in prima staat blijft.


Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij ons centraal en dit op alle gebieden. We installeren uitsluitend streng gekeurde bovengrondse en ondergrondse tanks. Daarnaast werken we enkel samen met Cerga-gehabiliteerde propaaninstallateurs, opgeleid in onze Primagaz Academy. Zij doen de aansluiting van de tank tot aan de binneninstallatie.

Om de betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen, investeert Primagaz Belgium bijzonder veel in eigen voorraad en controle van de tanks en flessen. Maar evenzeer door transparantie in haar benadering van haar klanten. Primagaz Belgium inspecteert namelijk op regelmatige tijdstippen de tank, hanteert de meest actuele prijzen en bezorgt de klant steeds een afschrift van wat is uitgevoerd.

 
Indien u (nog) geen aardgasaansluiting heeft, maar wel wil genieten van het gebruiksgemak en comfort van gas, dan is er propaangas van Primagaz!

propaangas propaan gasspecialist