Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Quadrifoglio Tegels

Al meer dan 30 jaar is Quadrifoglio dé specialist in wand- en vloertegels. Gevestigd in Leopoldsburg, staan wij al drie decennia lang garant voor kwaliteit, een snelle service en een zeer uitgebreid aanbod. Je hebt bij ons immers de keuze uit meer dan 100 000 m² aan kwaliteitsvolle wand- en vloertegels. Een prachtige selectie van de allerbeste kwaliteit. In zo’n aanbod vindt iedereen zijn ding!


Een materiaal voor elke vloer

Zowel voor vloer- als wandtegels heb je bij Quadrifoglio de keuze uit een ruim aanbod aan merken en materialen, gaande van een klassieker als parket tot een avontuurlijk materiaal als vinyl of kurk. Parket moet je zeker overwegen als je houdt van duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Het is ook een heel aangenaam materiaal om op te lopen. Quadrifoglio biedt meerdere houtsoorten aan voor parket, maar de populairste houtsoort blijft hier wel eik. Vind je hout mooi, maar werk je met een beperkt budget? Ga dan voor laminaat!

 
Al meer dan 30 jaar is Quadrifoglio in Leopoldsburg dé specialist in wand- en vloertegels.

Dit materiaal is tegenwoordig bijna niet meer van parket te onderscheiden, het is relatief goedkoop, en ook makkelijk te onderhouden. Natuurlijk hoef je niet per se voor een houten look te gaan… Materialen als vinyl of kurk worden steeds populairder, en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Vinyl voelt warm aan, en biedt ontelbaar veel mogelijkheden wat betreft dessins. Een kurkvloer heeft ook die warme uitstraling en beschikt bovendien over goede geluidsabsorberende kwaliteiten. Behalve vloer- en wandtegels voor binnenshuis, kan je bij Quadrifoglio ook terecht voor tegels om je terras of oprit mee aan te leggen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld prachtige natuursteen terug. Kom vooral zelf eens een kijkje nemen in onze showroom!

In onze prachtige toonzaal (van meer dan 2000 m˛) in Leopoldsburg kan je ons vaste aanbod aan tegels bewonderen, en vind je daarnaast ook de laatste tegeltrends terug.
 

Doe inspiratie op in onze showroom

In onze prachtige toonzaal (van meer dan 2000 m²) in Leopoldsburg kan je ons vaste aanbod aan tegels bewonderen, en vind je daarnaast ook de laatste tegeltrends terug. Bij Quadrifoglio beschikken wij bovendien permanent over een voorraad van meer dan 100.000 m² aan vloer- en wandtegels. Een gigantisch aanbod dus, zodat je niet maandenlang hoeft te wachten op de tegel van je keuze. Eenmaal dat jouw tegels gekozen hebt, doen wij er ook alles aan om ze zo snel mogelijk aan jou te bezorgen.


Professionele plaatsing

Heb je tegels aangeschaft en ben je op zoek naar iemand die je tegels snel en degelijk kan plaatsen? Ook daar kunnen we je bij helpen. Quadrifoglio heeft geen eigen plaatsingsdienst, maar beschikt over voldoende contacten met professionele plaatsers bij jou in de buurt. Zo is niet alleen de kwaliteit van de tegels gegarandeerd, maar ben je ook van een snelle en degelijke plaatsing verzekerd.

Bekleed muren en vloeren samen met Quadrifoglio

Zoals je merkt is Quadrifoglio de eerste stopplaats voor iedereen die op zoek is naar tegels. Dankzij ons ruime aanbod en onze snelle service kan je echt niet om Quadrifoglio heen! Voor meer informatie stuur je een mailtje naar info@quadrifoglio.be of kom je langs in onze toonzaal in Leopoldsburg. Ons team verwelkomt je met open armen.


tegels parket wandtegels