Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Allerhande decoratie- en renovatiewerken

U wilt uw interieur graag in een nieuw jasje steken? Of u ziet het grootser en wilt beginnen aan een heus renovatieproject? Dan is geregistreerd aannemingsbedrijf Renov Design uit Herent voor u de ideale partner. Zo kunnen wij terugkijken op meer dan 20 jaar ervaring, waardoor een correcte en fijne samenwerking onlosmakelijk deel uitmaakt van onze werkwijze. Jaarlijks verzorgen wij een 20-tal projecten waarbij ons team van drie professionele werknemers steeds garant staat voor een perfecte uitvoering en afwerking van uw project.

 
U wilt uw interieur graag in een nieuw jasje steken? Of u ziet het grootser en wilt beginnen aan een heus renovatiewerken? Dan is aannemer Renov Design uit Herent de ideale partner.

Bij Renov Design in Herent kunnen we u helpen met de meest uiteenlopende en renovatiewerken voor uw interieur: schilderwerken, gyprocwerken en dressings op maat.
 

Wat kunnen wij u bieden?

Bij Renov Design in Herent kunnen we u helpen met de meest uiteenlopende interieur- en renovatiewerken. Zo doen wij onder andere totale inrichtingsconcepten, waarbij u kunt kiezen om samen te werken met een interieurarchitect of om uw ontwerp door ons te laten realiseren. De mogelijkheid bestaat eveneens om te werken met 3D-schetsen, zodat u uw ontwerp alvast in real effect kunt bekijken.

Voorts staan wij in voor:

  • Schilderwerken en decoratiewerken
  • Gyprocwerken en plafonneerwerken
  • Schrijn- en timmerwerken
  • Parket, laminaat, linoleum en vinyl
  • Vloer- en wandbetegeling
  • Inbouwkasten en dressings op maat
  • Keuken-, badkamer- en zolderrenovaties
  • Enzovoort

Alles is mogelijk met Renov Design

Hoewel wij vooral projecten verzorgen voor particulieren hebben wij ook reeds voor enkele horecawinkels gewerkt. Zo ziet u maar: Renov Design is van alle markten thuis, waardoor we voor elk budget en ieders smaak wat wils kunnen bieden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Zowel in onze zaak als bij u thuis kunnen de mogelijkheden besproken worden, waarna wij u een nauwkeurige prijsberekening kunnen aanleveren. Voor meer informatie zijn wij telefonisch beschikbaar op het nummer 016/89.01.74 of bent u van harte welkom in onze zaak te Herent (Leuven)!

 
Renovatiewerken Renov Design uit Herent verzorgt al uw gyprocwerken, schilderwerken, timmerwerken en inbouwkasten.

renovatiewerken interieur schilderwerken