Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Renovocht bvba

Drevendaal 30, 2860 Sint-Katelijne-Waver
015/34 19 60
0800/62 108
015/34 19 61
 

Vochtproblemen? Contacteer Renovocht!

Opstijgend vocht, natte binnenmuren, schimmelvorming, een muffe geur,... Al deze vochtproblemen zijn niet alleen onaangenaam; ze kunnen ook nog eens zorgen voor energieverlies én ze hebben een negatieve invloed op de gezondheid van de bewoners. Wanneer je huis geteisterd wordt door vochtproblemen is het dan ook van het grootste belang om snel en effectief in te grijpen. Neem hiervoor contact op met de professionals van Renovocht: zij komen langs voor een gratis vochtdiagnose en bieden vervolgens een oplossing op maat!


Opstijgend vocht, een nachtmerrie voor je huis

Zoals de naam al doet vermoeden is opstijgend vocht water dat langs je muren omhoog kruipt. De oorzaak van opstijgend vocht kan liggen in het ontbreken van een waterkeringslaag of aan een waterkering die niet goed geplaatst werd. In ieder geval is opstijgend vocht absoluut geen lachertje. Gelukkig is er Renovocht: dankzij hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring bieden zij een definitieve oplossing van alle vochtproblemen veroorzaakt door opstijgend vocht. Zij weten als geen ander hoe ze dit probleem de baas kunnen worden!

 
Heeft je huis te kampen met vochtproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Renovocht uit Sint-Katelijne-Waver voor een gratis diagnose.

Maak komaf met vochtproblemen in de kelder

Ook in de kelder zijn vochtproblemen een veel voorkomend probleem. Schimmelvorming, de vloer die soms onder een laagje water staat,... Laat je in zulke gevallen deskundig assisteren door Renovocht. Er zijn namelijk verschillende manieren om een kelder te dichten en de juiste wijze hangt ervan af hoe jij jouw kelderruimte gebruikt. Op verzoek komt Renovocht de hele situatie van dichtbij bekijken om zo advies op maat te bieden. Bovendien werken ze steeds volgens eerlijke en transparante prijzen voor de dichting van kelders.


Vocht blijft nog steeds in huis hangen en kan zo schimmels veroorzaken of vrij spel geven aan allerlei soorten ongedierte. De oplossing? Mechanische ventilatie van Renovocht in Sint-Katelijne-Waver.
 

Gezond wonen met een ventilatiesysteem

Niets zo belangrijk als gezonde lucht in je woning. Deftige ventilatie speelt hier een erg belangrijke rol in. Het openzetten van ramen en deuren is echter niet voldoende. Vocht blijft nog steeds in huis hangen en kan zo schimmels veroorzaken of vrij spel geven aan allerlei soorten ongedierte. De oplossing? Mechanische ventilatie! Wil je dus een fris en gezond huis, neem dan zeker contact op met Renovocht. Zij weten alles over ventilatie en over de manieren waarop je je huis het beste kan ventileren.


Vochtproblemen bestrijden met Renovocht

Heeft je huis te kampen met vochtproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Renovocht voor een gratis diagnose. Waar je ook woont: er is steeds een professional in jouw buurt! Surf zeker naar de website van Renovocht om hier meer over te ontdekken. Op deze site vind je eveneens echte referenties van echte mensen, die het vakmanschap van Renovocht ten volste aantonen. Voor het bestrijden van vochtproblemen moet je bij Renovocht zijn!


vochtproblemen opstijgend vocht vocht