Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

12-06-2017 Strakke buitenkamer met lamellendak en open haard

Deze witte woning gelegen in een rustige Vlaamse woonwijk biedt een open leefruimte die naadloos overgaat in een strakke buitenkamer. Dankzij de buitenhaard en neerlaatbare zijelementen in de terrasoverkapping hoeven de bewoners de zomer niet langer af te wachten om van kwalitatieve buitenmomenten te kunnen genieten.

27-02-2017 Naturally Feeling Good

Renson maakt er een punt van om groots uit te pakken op Batibouw. Niet alleen de Healthbox 3.0 slimme ventilatie-unit viel er in de smaak, maar de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen gooide er ook hoge ogen met de nieuwe ‘Naturally feeling good’-campagne.

14-02-2017 Opening eerste virtuele showroom BelgiŽ

De eerste virtuele showroom ter wereld is een feit. Speciaal voor Renson door Nanopixel ontwikkeld werd die de “Experience Box” gedoopt: een box van 3 bij 2,5 meter waarin klanten in een real time alle Renson producten kunnen ontdekken, beleven, kiezen en naar eigen wens configureren.

14-02-2017 Nieuw in 2017

Nieuwe bouwtrends, -eisen en -regelgeving volgen elkaar steeds sneller op. Renson anticipeert daarop door de lat ineens een stuk hoger te leggen op het vlak van ventilatie. Want willen we met z’n allen niet vooral comfortabel wonen en gezonde lucht ademen binnenshuis? En willen we niet allemaal dat dat zo weinig mogelijk energie verbruikt?

04-02-2017 Kijk op luchtkwaliteit en ventilatie

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem.

21-12-2016 Duurzame Terrasoverkapping

Een ‘Wooddesign’-uitvoering geeft een nieuwe touch aan een terrasoverkapping: daklamellen en schuifpanelen combineren voortaan de duurzaamheid en kwaliteit van aluminium met de warme look van witte eik, natuureik of walnoot.

21-12-2016 Verticale aluminium gevelbekleding

Renson had met de Linius lamellen al een horizontale aluminium gevelbekleding in het assortiment, maar met de verschillende types – onderling combineerbare – verticale lamellen en bijbehorende invullingen, creëert het een eindeloos aantal extra mogelijkheden voor vernieuwende ontwerpen in het straatbeeld.

21-12-2016 Slidefix: zijwaartse doekzonwering

Slidefix van Renson biedt als eerste zijwaarts openschuivende doekzonwering een praktische oplossing voor grote openingen en schuiframen. Aangezien die de logische openingsrichting van schuiframen volgt, blijft het raam ook mét zonwering, perfect bruikbaar als doorgang.
ventilatiesystemen vraaggestuurde ventilatiesystemen ventileren