Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

(Ver)bouwen met Reynaers Aluminium

Aluminium is een veelzijdig materiaal dat tal van toepassingen en designmogelijkheden kent. De dag van vandaag is het aluminiumprofiel dan ook niet meer weg te denken uit je bouw- en renovatieplannen. Aluminium is namelijk in staat om grote glasgewichten te dragen, is onderhoudsvriendelijk én is een duurzaam materiaal. Ben jij daarom nog op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda, dan ben je bij Reynaers Aluminium op de goede plaats. Reynaers kan bovendien rekenen op een netwerk van Partners en Installers; echte vakmannen die zorgen voor advies en de installatie van jouw droomramen en –deuren.


Ben jij daarom nog op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda, dan ben je bij Reynaers Aluminium op de goede plaats.
 
De perfecte aluminium ramen en deuren!

De perfecte aluminium ramen en deuren

Het valt niet te ontkennen: de eerste indruk is altijd erg belangrijk. Dat geldt evenzeer voor een woning, waar deze indruk grotendeels wordt bepaald door de ramen en deuren. Daarom kan je bij Reynaers kiezen uit een breed gamma aan kleuren en stijlen. Er is immers voor ieder wel wat wils: van strak en modern over functioneel tot romantisch. Daarnaast is bij de keuze voor je aluminium profiel de mate van isolatie erg belangrijk. Reynaers beschikt daarom over een ruim gamma aan hoog isolerende profielen, want wij denken ook mee aan je energiefactuur!

Droom je van een aluminium veranda?

Zeg nooit zomaar 'een veranda'. Vandaag de dag spreken we immers van een woonveranda; een uitbreiding van je woonruimte die binnen en buiten naadloos in elkaar laat overvloeien. Reynaers Aluminium bouwt mee aan jouw droomveranda. Bezoek gerust één van onze Reynaers Partners, zij helpen graag mee je droom te verwezenlijken.


Droom je van een aluminium veranda?
 
Aluminium ramen, deuren en veranda's met aandacht voor het milieu.

Aluminium ramen, deuren en veranda's met aandacht voor het milieu

Bij Reynaers Aluminium zijn we ons ervan bewust dat ondernemingen een belangrijke rol spelen in de milieuzorg, en we nemen onze verantwoordelijkheid hieromtrent dan ook heel ernstig. Wie kiest voor ramen, deuren of een veranda in aluminium kan er echter op rekenen dat hij kiest voor een materiaal dat 100% recycleerbaar en bijgevolg duurzaam is. Bovendien bieden wij verschillende oplossingen voor passiefconstructies en lage-energiewoningen. Wil je hier graag meer over weten of wil je kennis maken met ons uitgebreide gamma? Dan kan je altijd terecht op onze website!


ramen deuren veranda