Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Reynders bvba - Lummens tuinbedrijf

Schalbroekstraat 120, 3560 Lummen
013/52 13 69
013/52 37 54
 

Tuinwerken groot en klein

Een prachtige, groene tuin waar je heerlijk kan vertoeven op zonnige dagen... Wie droomt er niet van? Reynders - Lummens Tuinbedrijf uit Limburg is gespecialiseerd in het realiseren van al deze tuindromen. Zij zijn trouwens als het ware een "sleutel-op-de-tuin" bedrijf, dat alle tuinwerken in één pakket biedt. Van de eerste plannen tot een tuin die tot in de puntjes is afgewerkt: daarvoor moet je bij Reynders – Lummens Tuinbedrijf zijn!


Wij realiseren de tuin van je dromen

De voornaamste bezigheden van Reynders - Lummens Tuinbedrijf zijn tuinaanleg en tuinonderhoud, en dit zowel bij particulieren als bij bedrijven. Je kan bij ons dan ook terecht voor diverse tuinwerken, waaronder:

  • Beplantingswerken en tuinrenovatie
  • Klinker- en kasseiwerken
  • Aanleg van vijver en borrelelementen
  • Daktuinen
  • Snoeien, onderhoud en opfrissen van oude tuinen
  • Kleine metselwerken
 
De voornaamste bezigheden van Reynders - Lummens Tuinbedrijf zijn tuinaanleg en tuinonderhoud, en dit zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Alle tuinwerken zoals beplantingswerken, tuinrenovatie, daktuinen en tuinonderhoud gebeuren in eigen beheer door Lummens Tuinbedrijf uit Lummen.
 

...en nog veel meer! Wil je weten wat onze diensten exact inhouden, neem dan zeker een kijkje op onze website. Naast informatie over onze tuinwerken vind je hier trouwens ook een uitgebreid fotoboek waarin je onze realisaties kan ontdekken.

Je tuin in handen van vakmensen

Bij Reynders - Lummens Tuinbedrijf gebeuren alle werken in eigen beheer. Ons bekwaam personeel zorgt er dan ook voor dat jouw tuin volledig beantwoordt aan al je wensen. Bovendien is het voor ons belangrijk om alle tuinwerken uit te voeren in een logische volgorde, zónder ellenlange wachttijden. Op die manier beperken we het ongemak voor onze klanten tot een absoluut minimum.


Jouw tuin in het groen, dat is wat wij doen!

Zoals je kan zien is Reynders - Lummens Tuinbedrijf dé ideale partner om de tuin van je dromen te realiseren of om je droomtuin te onderhouden. Wil jij dus ook kunnen genieten van een prachtige tuin, neem dan zeker contact op met ons! Wij ontwerpen immers jouw tuin op maat, volledig volgens jouw wensen en behoeften. Twijfel niet en bel ons op 013/52.13.69 of stuur ons een mailtje!


tuin tuinwerken tuinbedrijf