Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Reynders & Co sanitair en verwarming

Voor duurzame materialen en toestellen voor sanitair en centrale verwarming neem je contact op met Reynders & Co sanitair en verwarming in Dilsen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de verwarming en sanitaire installaties van een woning. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovaties kan je hen een belletje geven: Reynders & Co sanitair en verwarming schiet je te hulp!


Centrale verwarming

Elk huis vraagt om een ander type van centrale verwarming, bij Reynders & Co heb je dan ook de keuze uit diverse systemen. Een milieuvriendelijke verwarmingsinstallatie of een systeem voor een beperkter budget: Reynders & Co helpt je graag verder op vlak van centrale verwarming. Hun aanbod reikt immers van condensatieketels en warmtepompen tot vloerverwarming en radiatoren. Reynders & Co verzorgt daarbij zowel de installatie als het onderhoud ervan, maar het systeem zelf installeren is eveneens mogelijk dankzij een doe-het-zelf plan dat ze samen met jou opstellen.

 
Voor duurzame materialen en toestellen voor sanitair en centrale verwarming neem je contact op met Reynders sanitair en verwarming in Dilsen.

Sanitair en badkamers

Boilers en regenwaterpompen installeren, rioleringswerken uitvoeren, badkamermeubelen plaatsen, acrylwanden plaatsen: het warm water bij je thuis en je badkamer inrichten doe je met Reynders & Co sanitair en verwarming. Je kan bij Reynders & Co zelfs je volledige badkamer laten renoveren! Heb je een bepaald badkamermeubel op het oog of wil je graag een inloopdouche? Is er een waterlek in de douche die gedicht moet worden? Contacteer Reynders & Co en zij helpen je verder.


Elk huis vraagt om een ander type van centrale verwarming, bij Reynders heb je dan ook de keuze uit diverse systemen.
 

Ventilatiesystemen

Voor gezonde lucht in huis en een goede luchtcirculatie is een ventilatiesysteem een must. Voor een natuurlijk, mechanisch of een gecombineerd systeem schakel je de expertise van Reynders Reynders & Co in. Je ontvangt advies op maat en gaat samen met hen op zoek naar het meest geschikte ventilatiesysteem voor jouw woning.

Warm water en een warm huis

Wens je meer info over de reparatie of het onderhoud van je verwarmingsinstallatie of sanitair?


Of wil je je volledige badkamer laten renoveren? Neem dan contact op met Reynders & Co sanitair en verwarming en ze helpen je zo snel mogelijk verder. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties staan ze voor je klaar: een ketel vervangen, een nieuwe douche plaatsen, een waterlek dichten of je hele badkamer nieuw leven in blazen, het behoort allemaal tot het dienstenpakket van Reynders & Co sanitair en verwarming.

verwarming sanitair centrale verwarming