Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Verwarming en sanitair in Gingelom

Salmon nv uit Gingelom is uw specialist in sanitair en verwarming. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze diensten.

Sanitair

Voor sanitair werken we zowel in nieuwbouw als renovatie en ook bedrijven bieden we graag onze diensten aan. U kunt steeds bij ons terecht voor:

  • Badkamerrenovatie en totaalinrichting
  • Plaatsing van regenwaterpompen
  • Plaatsing van vuilwaterpompen
  • Plaatsing van ontkalkers

Verwarming

Ook voor verwarming werken we zowel in nieuwbouw als renovatie en ook bedrijven kunnen gerust bij ons terecht. U kunt bij ons onder andere terecht voor de vervanging van gas- en mazoutketels en plaatsing van warmtepompen en zonnepanelen. Daarnaast doen we ook tankcontroles. We kunnen ook zorgen voor een gedetailleerde uitwerking van de warmteverliesberekening en tekenen daarbij voor u alle leidingen en hun toestellen uit.

Uitstekende service

Zowel voor sanitair als verwarming werken we steeds met kwalitatief hoogstaande materialen die we professioneel plaatsen.

 
Salmon nv uit Gingelom is uw specialist in sanitair en verwarming.

U kunt bovendien steeds rekenen op onze uitstekende dienst naverkoop. Omdat we bij Salmon nv geregistreerd staan als aannemer kunnen we zorgen voor een verlaagd btw-tarief en belastingaftrek voor de plaatsing van condensatieketels, warmtepompen, thermostatische kranen, zonnepanelen, enzovoort.

Wenst u meer informatie over onze diensten en producten? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven via de contactgegevens bovenaan of telefonisch op het nummer 011/83 21 04.


sanitair verwarming Gingelom