Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Sapa Building Systems nv

Industrielaan 17, 8810 Lichtervelde
051/72 96 66
051/72 96 89
 

Aluminium ramen

Een slimme kijk op de toekomst

Je denkt aan bouwen of renoveren. Sapa Building Systems nv denkt graag met je mee. Als producent van aluminium profielsystemen hebben wij alles in huis om jouw toekomstplannen mee te helpen realiseren. Een gevarieerde en doordachte waaier van profielen voor ramen, deuren, veranda's, poorten en gevels. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig én kleurrijk. Je zal zien: aluminium profielen van Sapa Building Systems nv zijn een slimme keuze. Voor optimaal woonplezier. Vandaag en morgen.


Slim omgaan met isolatie

Auminium profielen dragen bij tot de isolatie van uw woning, kies dus voor een goed isolerend profiel. Dankzij omegavormige glasvezelversterkte isolatiestrips is er geen sprake meer van een 'koudebrug'. Bovendien zijn onze profielen EPB OK!

Slim omgaan met veiligheid

Ramen en deuren van Sapa Building Systems nv worden sowieso getest op inbraakveiligheid. Wenst u een verhoogde inbraakveiligheid, kies dan voor inbraakwerende profielsystemen, in combinatie met inbraakvertragend glas en veiligheidsbeslag.

 
Auminium profielen dragen bij tot de isolatie van uw woning, kies dus voor een goed isolerend profiel.

Aluminium profielen zijn leverbaar in een rijke kleurenwaaier waarbij 10 jaar garantie.
 

Slim omgaan met vorm

Trapeziumvorm, rond, driehoekig of gebogen,... Alles kan! Aluminium is tevens een uitzonderlijk sterk maar tegelijk zeer licht metaal zodat het ook hoge inkompartijen, grote oppervlaktes met een maximale lichtinval, als complexe constructies aan kan.

Slim omgaan met stijl

Nieuwbouw of renovatie. Klassiek of modern. Landelijke woning of statig herenhuis. Welke vorm of stijl u ook kiest, bij Sapa Building Systems nv vindt u altijd de juiste oplossing!

Slim omgaan met kleur

Aluminium profielen zijn leverbaar in een rijke kleurenwaaier waarbij 10 jaar garantie. Vergeet ook niet de bi-color uitvoering waarbij de kleur aan de binnenkant van het raam in lijn is met uw interieur en de buitenkant met uw gevel.


En ontdek ook Colorama: 9 actuele tinten, verkrijgbaar in 4 verschillende afwerkingen: blinkend of mat, met structuurlak of in metallic kleuren. Aluminium schrijnwerk is meer dan ooit actueel!

Over Sapa Building Systems nv:

  • Wij ontwikkelen en verdelen hoogwaardige aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, vliesgevels en veranda's.
  • Onderzoek en ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsstructuur. Een pluspunt voor de kwaliteit van uw raamprofiel!
  • Dankzij de verticale integratie van Sapa Building Systems nv beheersen wij het volledige productieproces van aluminium bouwprofielen: wij smelten en extruderen het aluminium, lakken en anodiseren het, realiseren de thermische isolatie en voeren prestatietesten uit. Zo bieden wij de kwaliteit die u verlangt!

En noteer vooral dat onze vakbekwame schrijnwerkers zorgen voor de professionele samenstelling en plaatsing van uw aluminium ramen. Surf naar www.slimmeramen.be voor onze contacten in uw regio!

 
En ontdek ook Colorama: 9 actuele tinten, verkrijgbaar in 4 verschillende afwerkingen: blinkend of mat, met structuurlak of in metallic kleuren. Aluminium schrijnwerk is meer dan ooit actueel!

ramen profielen deuren