Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Tegels, parket en natuursteen

Tegelbedrijf SERRY n.v. werd opgericht in 1966 na de overname van een tegelfabriek uit Hever door mr. en mevr. Serry. In die periode waren er heel veel producenten van granitotegels, de gekende marmermozaïektegels. Deze productie van granitotegels heeft maar enkele jaren stand gehouden, dit vooral door de opkomst van de Italiaanse geglazuurde tegels.


In 1980 verhuisde Tegels SERRY van Hever naar Boortmeerbeek in provincie Antwerpen. Begin 1995 werd de zaak overgenomen door zonen Carl en Patrick Serry. Sinds die tijd kende Tegels SERRY een enorme expansie. De verkoop werd meer toegespitst op keramische tegels en natuursteen, met rechtstreekse import. Daarnaast werd ook een afdeling parket opgestart. De toonzaal in Boortmeerbeek - Antwerpen werd uitgebreid en kreeg een grondige face-lift. Er werden ook grote investeringen gedaan in de afdeling natuursteen. Onder het label LignePierre kunnen vandaag alle soorten maatwerk in marmer, graniet en composiet worden geleverd met zeer korte levertermijnen. Ook keramische keukenwerkbladen worden sinds vorig jaar in eigen huis geproduceerd.

 
Tegels, parket en natuursteen  Tegelbedrijf SERRY n.v. werd opgericht in 1966 na de overname van een tegelfabriek uit Hever door mr. en mevr. Serry. In die periode waren er heel veel producenten van granitotegels, de gekende marmermozaďektegels. Deze

Tegels, natuursteen en parket onder één dak in Boortmeerbeek - Antwerpen heeft als voordeel dat alle materialen samen kunnen worden gekozen, en de combinaties meteen met elkaar kunnen worden vergeleken.
 

Door het zeer ruime aanbod van tegels is het nodig over voldoende expositieruimte te beschikken. In onze toonzaal kunnen wij vandaag ongeveer 1500 referenties tonen aan onze klanten. Het dagelijks up-to-date houden van deze toonzaal is een noodzaak in een snel evoluerende markt. Wij willen de actuele trends inzake tegels, natuursteen en parket dan ook op de voet volgen en presenteren...

De verkoopdienst heeft plaats gemaakt voor interieurarchitecten en -consulenten. Alle consulenten hebben een diploma interieur en adviseren u graag bij de keuze van uw tegels. Tegels, natuursteen en parket onder één dak heeft als voordeel dat alle materialen samen kunnen worden gekozen, en de combinaties meteen met elkaar kunnen worden vergeleken. Zowel particuliere klanten als B2B-klanten zijn welkom in onze toonzaal aan de Leuvensesteenweg 396 te Boortmeerbeek - Antwerpen.


Zeer recent opende op de benedenverdieping tevens een 700m² grote 'bouwshop' haar deuren. Deze SERRY-SHOP biedt naast een zeer ruim aanbod aan onderhoudsproducten, gereedschappen en plaatsingsmaterialen tevens verschillende 'smart-solutions' -slimme technische oplossingen zeg maar- voor tal van specifieke plaatsings- of verwerkingsproblemen. En dit zowel voor doe-het-zelver als professionele plaatser! Klanten die hun tegels, natuursteen of parket zelf plaatsen of klanten die een plaatser zoeken: Tegels SERRY uit Boortmeerbeek - Antwerpen kan allen een service op maat aanbieden!


tegels natuursteen parket