Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Siersmederij Stephane Boulet

Wanneer je op zoek bent naar iemand die je ontwerp of idee in ijzer kan omzetten, dan ben je bij Stephane Boulet aan het juiste adres. Stephane Boulet is de vierde in lijn in een familie van siersmeders. Vaktradities en -geheimen worden al decennialang van generatie op generatie doorgegeven. Stephane Boulet gebruikt die ervaring om van jouw ideeën werkelijkheid te maken. Elk stuk dat de smederij van Boulet verlaat, is dan ook 100% authentiek en origineel. Hoewel de siersmederij Stephane Boulet gestoeld is op traditie, speelt ook creativiteit een belangrijke rol. Zo vertrekken we vanuit jouw gekozen stijl - klassiek, heel modern of net Art Nouveau - en werken we door tot jij helemaal tevreden bent over je ijzeren tuindecoratie, schoorsteenkappen of ander woonelement!


Wanneer je op zoek bent naar iemand die je ontwerp of idee in ijzer kan omzetten, dan ben je bij Stephane Boulet aan het juiste adres.
 
Stephane Boulet smeedt alleen hekwerken en sierpoorten die voldoen aan de strenge eisen die het bedrijf vooropstelt

Hekwerken & sierpoorten

Stephane Boulet smeedt alleen hekwerken en sierpoorten die voldoen aan de strenge eisen die het bedrijf vooropstelt. Al onze hekwerken en sierpoorten zijn origineel en creatief, en worden handgemaakt naargelang jouw idee. Het ontwerp wordt daarbij op ware grootte gemaakt. Wanneer we dan klaar zijn met een hek of poort, werken we ze af met een anti-roestbehandeling en een poedercoating in een kleur naar keuze. De duurzaamheid van onze hekwerken en sierpoorten wordt trouwens gegarandeerd door veel aandacht te besteden aan kwaliteitsvolle draaipunten. En last, but not least: om het gebruiksgemak te vergroten kunnen onze sierpoorten ook geautomatiseerd worden!

Trapleuningen in metaal

Ook trapleuningen maakt de siersmederij Stephane Boulet perfect op maat van jouw wensen. Of je nu een klassieke of moderne stijl wenst, creativiteit en kwaliteit zijn altijd gegarandeerd. Ook de afwerking van je trapleuning kan je zelf bepalen, bijvoorbeeld roestig, metaalkleurig of geverfd.


Tuindecoraties en tuinmeubelen  Stephane Boulet produceert alleen duurzame tuinmeubelen die helemaal uniek zijn. Mooi als extra decoratie voor je tuin en als aanwinst voor je huis. Ook als je je tuin wilt opfleuren met een waterput, een mooie lantaar
 
Schoorsteenkappen zijn niet alleen mooi, ze beschermen je schoorsteen ook tegen vocht

Tuindecoraties en tuinmeubelen

Stephane Boulet produceert alleen duurzame tuinmeubelen die helemaal uniek zijn. Mooi als extra decoratie voor je tuin en als aanwinst voor je huis. Ook als je je tuin wilt opfleuren met een waterput, een mooie lantaarn of een pergola steekt de siersmederij Stephane Boulet een handje toe.

Schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen zijn niet alleen mooi, ze beschermen je schoorsteen ook tegen vocht. Ze worden immers afgewerkt met een anti-roest behandeling en een poedercoating. Alle decoraties naar wens zijn mogelijk en worden op maat gemaakt! Zit je zelf met een paar ideeën voor een bepaald project, zoals bijvoorbeeld een interessante interieurdecoratie of een terrasafboording? Twijfel dan niet om Stephane Boulet te contacteren!


sierpoorten siersmederij hekwerken