Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Bewust bouwen met Sto

Sto is een internationaal opererende ondernemingsgroep, actief in de volgende domeinen:

  • Gevelisolatiesystemen
  • Geventileerde gevelsystemen
  • Betonherstellingsystemen
  • Kunstharsvloersystemen
  • Gevelcoatingsystemen
  • Innovatieve verven
 
Sto is een internationaal opererende ondernemingsgroep, actief in de volgende domeinen: gevelisolatiesystemen, geventileerde gevelsystemen, betonherstellingsystemen, kunstharsvloersystemen, gevelcoatingsystemen, innovatieve verven.

Dankzij de grote innovatieve kracht en deskundigheid met betrekking tot haar verschillende activiteiten heeft Sto zich ontwikkeld tot leider in technologie, wereldwijd.


Met dit gevelisolatiesysteem wordt niet enkel het energieverbruik van een gebouw drastisch verminderd, maar wordt ook het wooncomfort van de bewoners verbeterd.
 

Dit succes is gebaseerd op de doelstelling van de firma Sto, "Bewust bouwen" waarmee Sto zich engageert om de waarde van oude en nieuwe bouwwerken te vrijwaren en zich in te zetten voor milieubewuste ontwerpen.

StoTherm Classic: uw gevelisolatiesysteem voor passieve en laag-energie-woningen!

Met dit gevelisolatiesysteem wordt niet enkel het energieverbruik van een gebouw drastisch verminderd, maar wordt ook het wooncomfort van de bewoners verbeterd. StoTherm Classic is door het passiefhuisinstituut te Darmstadt gecertificeerd als geschikt onderdeel voor passiefhuizen.


gevelisolatiesysteem gevelisolatiesystemen gevelsystemen