Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Stones Enzo bvba

Onze-Lieve-Vrouwestraat 23A, 2230 Herselt
016/53 99 72
0496/27 69 81
 

Alle ieuwbouw- en renovatiewerken

Als je gaat bouwen of renoveren is het belangrijk dat je kan samenwerken met een bouwbedrijf dat je voor de volle 100% vertrouwt. Stones Enzo uit Herselt is zo'n bouwbedrijf waar je steeds op kan rekenen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, tegelwerken of siermetselwerken: klantgerichtheid staat bij ons bovenaan de agenda.

Het is dan ook ons doel om steeds de perfecte ruwbouw te realiseren volgens de wensen én het budget van onze klanten.

Het ideale bouwbedrijf voor nieuwbouw en renovatie

Voor allerhande nieuwbouw- en renovatieprojecten is Stones Enzo de geknipte firma. Van vrijstaande huizen tot rijwoningen en zelfs appartemensgebouwen: geen enkel project is te groot voor ons. Bovendien hebben wij ervaring met de meest uiteenlopende stijlen en passen wij ons dus ook probleemloos aan aan elk project. Zoek je een bouwbedrijf voor stutwerken, vloerwerken, het plaatsen van steunbalken,...? Stones Enzo doet het allemaal! Aarzel dus niet om ons te contacteren voor zowel grote als kleine nieuwbouw- of renovatiewerken.

 
Stones Enzo uit Herselt is zo'n bouwbedrijf waar je steeds op kan rekenen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, tegelwerken of siermetselwerken: klantgerichtheid staat bij ons bovenaan de agenda.

Bij Bouwbedrijf Stones Enzo in Herselt zijn we al vele jaren gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatiewerken, maar ook tegelwerken en siermetselwerken.
 

Professionele vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken behoren tot de specialiteiten van Stones Enzo. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties kan je ons dan ook inschakelen om een nieuwe vloer te laten leggen. Je hoeft enkel de juiste stenen of tegels te kiezen die jij als vloer van je woning wilt zien en wij zorgen voor de rest. Als je trouwens kleinere werkjes of herstellingen aan je vloer wilt laten uitvoeren, dan kunnen wij er eveneens voor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

Siermetselwerken voor een gepersonaliseerde gevel

Een gevel hoeft niet saai te zijn; hij is immers het gezicht van je woning en heeft daardoor een belangrijke esthetische waarde. Wil je bijvoorbeeld je gevel tot in de details aanpassen aan jouw smaak, dan kan dat door siermetselwerk. Speciale vormen, patronen, decoratieve tekeningen en nog veel meer: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Stones Enzo.


Op Stones Enzo uit Herselt kan je bouwen

Bij Stones Enzo zijn we al vele jaren gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatiewerken. Geen enkel project is voor ons te groot óf te klein; een muurtje metselen, het plaatsen van steunbalken, herstellingen aanbrengen aan een vloer... Bovendien staan we ook jaren na de bouw nog voor je klaar met raad en daad.

Heb je vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossingen voor jouw project!

 
Vloer- en tegelwerken behoren tot de specialiteiten van Stones Enzo in Herselt. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties kan je ons dan ook inschakelen om een nieuwe vloer te laten leggen.

bouwbedrijf nieuwbouw renovatiewerken