Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Pleisterwerken voor binnen en buiten


Gevelbepleistering, al dan niet met gevelisolatie, sierpleisterwerken en binnenbepleistering vormen vaak de basis voor totaaloplossingen. Daarom kan u bij Stukabouw in Meerhout ook terecht voor het isoleren van uw dak, gipsplaatwerken, enz...
 
Onder de naam Stukabouw en Swa Verachtert bvba zijn wij als familiebedrijf in Meerhout al drie generaties actief op de markt van pleisterwerken. Ook voeren we ruwbouwwerken uit als projectontwikkelaar, hoewel binnenbepleistering en gevelbepleistering

Onder de naam Stukabouw en Swa Verachtert bvba zijn wij als familiebedrijf al drie generaties actief op de markt van pleisterwerken. Ook voeren we ruwbouwwerken uit als projectontwikkelaar, hoewel binnenbepleistering en gevelbepleistering toch de hoofdzaak blijven. Wel zorgen we ervoor dat we totaaloplossingen kunnen aanbieden. Een voorbeeld daarvan is dat gevelbepleistering vaak samen gaat met gevelisolatie.

Gevelbepleistering

Wat gevelbepleistering betreft, bieden we de keuze tussen siliconen- of kunstharspleister waarbij de pleisterwerken met een garantie van 10 jaar opgeleverd worden, mét certificaat.


Ook kan u rekenen op een weldoordachte permanente controle en bijscholing, een voorwaarde die eigen is aan het productengamma van STO waar we exclusief uitvoerder van zijn.

Eén van onze specialisaties is het verspuiten van gevelbepleistering, wat als voordeel heeft dat achteraf geen bewerking meer nodig is om de gevelbepleistering egaal te krijgen. Zo blijft uw gevelbepleistering ook veel langer mooi. Is er achteraf onderhoud nodig aan uw gevelbepleistering? Weet dan dat u ook het onderhoud, de nabehandeling en/of reiniging van uw gevelbepleistering aan ons kan toevertrouwen.

 
Eén van onze specialisaties is het verspuiten van gevelbepleistering, wat als voordeel heeft dat achteraf geen bewerking meer nodig is om de gevelbepleistering egaal te krijgen. Zo blijft uw gevelbepleistering ook veel langer mooi.

Is er achteraf onderhoud nodig aan uw gevelbepleistering? Weet dan dat u ook het onderhoud, de nabehandeling en/of reiniging van uw gevelbepleistering aan ons kan toevertrouwen.
 

Pleisterwerken en nog zoveel meer...

Gevelbepleistering, al dan niet met gevelisolatie, sierpleisterwerken en binnenbepleistering vormen vaak de basis voor totaaloplossingen. Daarom kan u bij ons ook terecht voor het isoleren van uw dak, gipsplaatwerken, enz... Onze onderneming is hedendaags en beheert dan ook de meest vernieuwende technieken in combinatie met de generatielange ervaring. Zo kunnen we zowel de meest moderne woningstijlen als de klassiekere uitvoeringen baas.


Projectontwikkeling

Naast de projecten voor particulieren en bedrijven is onze firma ook actief op vlak van projectontwikkeling. We bieden zowel de mogelijkheid tot een winddichte afwerking als een volledige afwerking van woningen en appartementen. Voor meer informatie over ons aanbod, kan u steeds contact opnemen.


gevelbepleistering pleisterwerken binnenbepleistering