Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Suntec bvba

Stationstraat 224, 3110 Rotselaar
016/35 58 64
016/35 58 65
0475/33 43 53
 

Suntec: ontwerp, creatie en techniek

Licht, lucht en ruimte: dat zijn de drie pijlers die Suntec uit Rotselaar hanteert bij het creëren van veranda's, pergola's en woonuitbreidingen. Om dit te verwezenlijken zijn zij binnen het bedrijf op permanente basis bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Jouw dromen gieten zij in een realistische vorm, en omdat dromen uniek zijn is elke veranda, pergola of woonuitbreiding die Suntec bouwt ook een beetje uniek. Al je woondromen krijgen vorm dankzij Suntec!


Pergola's, veranda's en woonuitbreidingen

Een heel jaar door genieten van je tuin of je terras: het wordt allemaal mogelijk met een prachtige, stijlvolle veranda of pergola van Suntec. Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor verandazonwering, elektrisch openschuivende daken, enzovoort. Maar naast pergola's en veranda's behoren ook woonuitbreidingen tot de specialisatie van Suntec. Met een woonuitbreiding kan je op een makkelijke en voordelige manier je woning vergroten, en daarnaast biedt zo'n woonuitbreiding ook verschillende voordelen tegenover een traditionele veranda. Wil je hier graag meer over weten, aarzel dan niet en contacteer Suntec op het nummer 0475/33.43.53!

 
Een heel jaar door genieten van je tuin of je terras: het wordt allemaal mogelijk met een prachtige, stijlvolle veranda of pergola van Suntec uit Rotselaar.

Maatwerk dat staat

Of het nu gaat om een veranda, pergola of woonuitbreiding: Suntec past elk ontwerp aan de architectuur van de woning aan en zorgt ervoor dat het bouwwerk in harmonie is met de omgeving. Dit betekent dat je als klant een enorm grote vrijheid hebt wat betreft vormgeving, kleurkeuze en afwerking. De ontwerpers en technisch adviseurs van Suntec zullen in de eerste plaats luisteren naar jouw wensen en behoeften om daarna, geruggesteund door een ingenieur en gespecialiseerde technici, de veranda van je dromen te ontwerpen.


Licht, lucht en ruimte: dat zijn de drie pijlers die Suntec uit Rotselaar hanteert bij het creŽren van veranda's, pergola's en woonuitbreidingen.
 

Jouw woondromen worden realiteit

Suntec uit Vlaams-Brabant is gespecialiseerd in pergola's, veranda's en woonuitbreidingen in de meest uiteenlopende stijlen. Van klassiek tot modern: gesteund door een team van specialisten zorgen zij ervoor dat al jouw woondromen gerealiseerd worden! Droom jij dus van een prachtige veranda, pergola, of een heuse woonuitbreiding? Stuur dan een mailtje naar Suntec via de knop in het bovenstaande menu of bel hen op het nummer 0475/33.43.53.


veranda woonuitbreiding veranda's