Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Trappen Smet: trappen met stijl

Rustiek, design, klassiek,... Welke stijl dan ook, de trap maakt sowieso een fundamenteel onderdeel uit van een interieur. Daarom is het belangrijk dat je hier de nodige aandacht aan besteedt, meer bepaald door te kiezen voor een trap van Trappen Smet. Dit familiebedrijf uit Zulte neemt zowel het ontwerp als de productie en de plaatsing van trappen voor haar rekening, en kiest hierbij steevast voor een persoonlijke aanpak. Op die manier zorgen zij steeds opnieuw voor een uniek, kwalitatief hoogstaand product dat volledig voldoet aan de behoeften van de klant.


Ben jij op zoek naar een unieke trap die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en jouw woning, ga dan zeker langs bij Trappen Smet in Zulte.
 
Welke stijl dan ook, de trap maakt sowieso een fundamenteel onderdeel uit van een interieur. Daarom is het belangrijk dat je hier de nodige aandacht aan besteedt, meer bepaald door te kiezen voor een trap van Trappen Smet.

Trappen en deuren op ieders maat

Trappen Smet vervaardigt trappen in verschillende materialen, gaande van hout en inox tot metaal en glas. Op die manier kan je volledig zelf kiezen hoe jouw ideale trap er moet uitzien. Daarnaast heb je eveneens een uitgebreide keuze wat betreft het model van de trap. Een rechte trap, een zwevende trap, een Z-trap,... Jij kiest, Trappen Smet zorgt voor een piekfijne afwerking en kwalitatief resultaat! Naast trappen vind je hier bovendien ook een ruim gamma aan binnendeuren. Hiervoor werkt Trappen Smet met fineer, massief en MDF. Kan je nog wat advies gebruiken bij het kiezen van jouw trap of deuren? Trappen Smet ondersteunt je met plezier bij jouw keuze!


Ontdek de showroom van Trappen Smet

Het vakmanschap van Trappen Smet kan je met eigen ogen komen ontdekken in hun showroom te Zulte, Oost-Vlaanderen. Hier worden namelijk diverse trappen tentoongesteld, opgedeeld in een aantal stijlen waaruit jij de trap kan kiezen die perfect voldoet aan al jouw verwachtingen. Vind je niet meteen die ene, specifieke trap die je aanspreekt? Geen probleem: het team van Trappen Smet steekt graag de handen uit de mouwen om jouw trap op maat uit te werken!

 
Het vakmanschap van Trappen Smet kan je met eigen ogen komen ontdekken in hun showroom te Zulte, Oost-Vlaanderen. Hier worden namelijk diverse trappen tentoongesteld.

Trappen in allerlei soorten en maten

Niet alleen het functionele aspect, maar ook de esthetische waarde van een trap wordt steeds vaker naar waarde geschat. Ben jij daarom op zoek naar een unieke trap die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en jouw woning, ga dan zeker langs bij Trappen Smet in Zulte. Hier vind je alle soorten trappen die je je maar kan bedenken, in alle mogelijke materialen en stijlen. Neem zeker een kijkje op hun website om hun ruime aanbod te ontdekken of bezoek hun showroom in Oost-Vlaanderen! Meer info en openingsuren vind je eveneens op www.trappensmet.be.


trappen trap deuren