Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Bezoek Tuinmaterialen Meynen

Tuinmaterialen Meynen is vanuit een 20-jarige ervaring in tuinaanleg en groenvoorziening uitgegroeid tot gespecialiseerde firma van tuinmaterialen, constructiematerialen en decoratie voor de tuin. Op een terrein van ± 2 ha in Meerhout biedt Tuinmaterialen Meynen, zowel groot- als kleinhandel, u een uitzonderlijk ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Het terrein is ingedeeld in verscheidene ruimten, voorzien van voorraadbakken. Hier tracht Tuinmaterialen Meynen, zoveel mogelijk duurzame materialen aan te bieden, welke aangaande kleur en/of vormgeving goed te combineren zijn.

 
Klinkers, kasseien, tuintegels of boordstenen: u vindt het allemaal bij Tuinmaterialen Meynen in Meerhout.

Bij Tuinmaterialen Meynen in Meerhout vindt u kasseien, klinkers, natuursteen, tuintegels, boordstenen, rotsen, keien, tuinhout, e.a. ..., zowel nieuwe als recuperatiematerialen.
 
Duurzame materialen geven tuinen en pleinen een sfeervolle en hoogwaardige afwerking. Daarom is Tuinmaterialen Meynen in binnen- en buitenland steeds op zoek naar nieuwe tuinmaterialen in diverse kleuren en vormen en een degelijke kwaliteit, rechtstreekse invoer vanuit groeve of fabriek. Kasseien, klinkers, natuursteen, tuintegels, boordstenen, rotsen, keien, tuinhout, e.a. ..., zowel nieuwe als recuperatiematerialen. Door de uitgebreide stock zijn de meeste tuinmaterialen te bezichtigen en snel leverbaar over heel België en ook daarbuiten. Ook kunnen bloembakken, tafels, fonteinen, banken, e.a. ..., naar uw ontwerp en wensen op maat vervaardigd worden. Bij uw zoektocht naar advies, een ontwerp, of een gepaste aannemer, kan u ook steeds bij Tuinmaterialen Meynen terecht. Bezoek ook onze webshop!

Een overzicht:

  • Kasseien, klinkers en tuintegels
  • Stapstenen
  • Grind, rotsen en keien
  • Meubilair in natuursteen
  • Beelden, bruggen, zuilen en bollen
  • Bloembakken en brievenbussen
  • Vijverfolie en pompen
  • Borrelementen en polyester bakken
  • Kastanjehekwerk, collstrop en erica- en bamboematten
 
Tuinmaterialen Meynen te Meerhout is vanuit een 20-jarige ervaring in tuinaanleg en groenvoorziening uitgegroeid tot gespecialiseerde firma van tuinmaterialen, constructiematerialen en decoratie voor de tuin.

tuinmaterialen kasseien klinkers