Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Verwarming en sanitair voor elke woning

Ben je aan het bouwen of renoveren en zoek je nog de juiste verwarmings- of sanitaire installatie? Dan ben je bij VLS-Verwarming in Nijlen aan het juiste adres. Als specialist in verwarming en sanitair installeren we de radiator of keukenkraan die je wilt, maar we plaatsen ook ventilatiesystemen en praktische centrale stofzuigsystemen en onderhouden je centrale verwarming. We helpen daarbij zowel particulieren als professionelen om de juiste oplossing te vinden.


Specialist in verwarming en sanitair

Voor elk type verwarming kan je bij VLS-Verwarming terecht: stookolie of aardgas, radiatoren of vloerverwarming. We gebruiken daarbij enkel de beste producten die voldoen aan de strengste normen zodat we je de beste kwaliteit kunnen garanderen! Behalve verwarming zijn sanitaire installaties ook één van onze vakgebieden. Wil je graag een nieuwe keukenkraan, douchecabine of bad? Of zoek je eerder een slimme waterbehandelingsinstallatie? We bekijken samen alle opties en maken een gratis prijsofferte voor je op. Verder kunnen we ook een ventilatiesysteem (C, C+ of D+) komen plaatsen bij je thuis of een afzuigsysteem voor de badkamer via roosters. VLS-Verwarming zorgt trouwens niet enkel voor de plaatsing van een verwarmings- of sanitair product, maar we onderhouden en herstellen het ook! Denk maar aan een jaarlijks onderhoud van je verwarmingsketel of schoorsteen en aan herstellingen aan je airco of ventilatie.

 
Als specialist in verwarming en sanitair installeren we de radiator of keukenkraan die je wilt, maar we plaatsen ook ventilatiesystemen en praktische centrale stofzuigsystemen en onderhouden je centrale verwarming.

Wil je graag meer info over zelfplaatsing van verwarming en sanitair? Of wil je liever dat onze experten de werken uitvoeren? Dan kan je ons steeds bellen voor een afspraak.
 

Kwaliteit en klanttevredenheid: onze vaste waarden

Bij elke opdracht biedt VLS-Verwarming je kwaliteit, klanttevredenheid en oog voor detail. Op die manier werken we de karwei binnen de vooropgestelde termijn nauwkeurig af. We begeleiden je bovendien tijdens het hele (ver)bouwproces: van de keuze tot de plaatsing van sanitair, verwarming, ventilatiesystemen… Kortom, je kan bij ons komen aankloppen voor verschillende energiezuinige technieken waarmee je graag je woning wil uitrusten.


Onze experten helpen je altijd

Wil je liever alles zelf plaatsen? Dat is ook perfect mogelijk. VLS-Verwarming helpt je tijdens de voorbereiding en de plaatsing door je persoonlijk te begeleiden op de werf zelf, een gratis warmtestudie uit te voeren en voordelige pakketinstallaties aan te bieden. We staan zelfs 24/24 voor je klaar dankzij onze depannagedienst! Wil je graag meer info over zelfplaatsing van verwarming en sanitair? Of wil je liever dat onze experten de werken uitvoeren? Dan kan je ons steeds bellen voor een afspraak. We bekijken samen wat er allemaal mogelijk is!


verwarming sanitair ventilatiesystemen