Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Vandereyt Martin & Zonen bvba

Senator A. Jeurissenlaan 1108, 3520 Zonhoven
011/82 14 75
011/74 77 74
0475/83 98 75
 

Totaalconcepten in houtskeletbouw

Al bij aanvang van zijn carrière was Martin Vandereyt geboeid door "HOUT" en alle mogelijke toepassingen ervan.


Van opleiding schrijnwerker-meubelmaker ging hij ervaring opdoen bij verschillende firma's die actief waren in houtskeletbouw en dit gedurende een vijftiental jaren. In 1994 zette Martin de stap naar zelfstandigheid.

Martin Vandereyt begreep al vlug dat via toepassing van houtskeletbouw, op een snelle, gestructureerde wijze gezonde en betaalbare woningen gerealiseerd konden worden.

In 1995 kwam er industriegrond achter zijn woning in Zonhoven te koop. Samen met de aankoop van dit ruim 1.000 m² grote terrein werd de vennootschap opgericht. Op de aangekochte grond werd een prachtig bedrijfspand gerealiseerd. Kwaliteit leveren stond van meet af aan hoog in het vaandel.

 
Martin Vandereyt uit Zonhoven - Limburg begreep al vlug dat via toepassing van houtskeletbouw, op een snelle, gestructureerde wijze gezonde en betaalbare woningen gerealiseerd konden worden.

De laatste vijf jaar legt Vandereyt Martin uit Zonhoven - Limburg  zich steeds meer toe op complete projecten in houtskeletbouw.
 

Vanaf dat ogenblik besloot Martin Vandereyt tot samenwerking met een beperkte kring van zelfstandigen die in de bouwsector hun sporen al lang verdiend hadden.

De laatste vijf jaar legt Vandereyt Martin en Zonen zich steeds meer toe op complete projecten in houtskeletbouw, een specialisatie die het zakencijfer spectaculair deed stijgen. Het werd dan ook noodzakelijk om de productiehal uit te breiden, dit om nieuwe professionele technieken te kunnen toepassen. Dit gebeurde begin 2008. Martin Vandereyt volgt de ontwikkelingen in de bouwsector op de voet. Momenteel spitst hij zijn aandacht dan ook toe op ecologisch bouwen, gezien de groeiende belangstelling voor deze materie.


Als primeur voor Vandereyt Martin en Zonen werd eind 2008 de passieve kijkwoning in houtskeletbouw opgetrokken, dit in samenwerking met andere professionelen. Toch blijft Martin ook laagenergiewoningen realiseren in traditionele houtskeletbouw.

Bedoeling is om steeds up to date te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de houtskeletbouw, deze toe te passen en zodoende, met gepaste trots, steeds weer een kwaliteitsvolle, gezonde en betaalbare woning af te leveren.

Deze uitdaging wil de firma Martin Vandereyt en Zonen blijven aangaan. Samen met de inzet van zijn vrouw Fabienne en zonen David en Stijn lijkt de toekomst van dit bloeiend bedrijf in Limburg dan ook verzekerd.

 
Martin Vandereyt uit Zonhoven - Limburg realiseert laagenergiewoningen en andere betaalbare woningen in houtskeletbouw.

houtskeletbouw laagenergiewoningen betaalbare woningen