Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Welkom bij Veranda's Janssens

Een veranda staat voor een ruime en sfeervolle woonruimte waarbij creatief zijn met licht centraal staat. De hedendaagse tuinkamer biedt u een leven lang woonplezier en een blijvende meerwaarde aan uw woning. Door een veranda te plaatsen creëert u "het genieten tussen huis en tuin". Wat is heerlijker dan een zonovergoten ontbijt in de nazomer of het aangename buitengevoel in huis halen? De veranda is uitgegroeid tot een volwaardige uitbreiding van de woning. Wij als specialisten verandabouwers helpen u graag verder om uw droomproject te realiseren!

Ons professioneel team begeleidt u gedurende de verschillende fases van het hele bouwproces! Wij werken met een eigen aluminium profielsysteem en kunnen u ook een volledige sleutel op de deur formule aanbieden. De binnenafwerking ( gordijnen, schilderwerken, ...) van de veranda kan ook volledig door ons gedaan worden.

Wij bieden ook een uitgebreid gamma aan van hobbyserres en tuinmeubels.

Kom zeker een bezoek brengen aan onze ruime toonzaal.


Een veranda van Veranda's Janssens staat voor een ruime en sfeervolle woonruimte waarbij creatief zijn met licht centraal staat.
 
Verandaís Janssens te Lier biedt naast een veranda ook een uitgebreid gamma aan van hobbyserres en tuinmeubels.

veranda veranda's verandabouwers