Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Verbiest & Partner nv

Baron F. Du Fourstraat 66 bus 2, 2300 Turnhout
014/62 00 16
014/62 00 17
 

Uw specialist in PUR-isolatie

Zuinig omgaan met energie begint bij een goede isolatie van uw woning. Hierdoor zult u niet enkel fors kunnen besparen op uw energiefactuur; ook uw wooncomfort wordt sterk verbeterd wanneer u kiest voor deftige isolatie. Zoekt u daarom een betrouwbare vakman, die u een kwalitatieve en bovendien zorgeloze oplossing biedt?


Dan bent u aan het goede adres bij Verbiest & Partner. Al jarenlang zijn wij namelijk gespecialiseerd in vloerisolatie met gespoten PUR.

Vloerisolatie in gespoten PUR

Bent u op zoek naar de meest rendabele manier om uw huis te isoleren? Dan is PUR voor u de ideale oplossing. Dit isolatiemateriaal heeft immers heel wat voordelen te bieden tegenover andere isolatiematerialen, zoals een hogere isolatiewaarde en een zeer duurzaam karakter. Door de jaren heen heeft Verbiest & Partner dan ook een sterke knowhow ontwikkeld wat betreft isolatie in gespoten PUR.

 
Vloerisolatie in gespoten PUR door Verbiest & Partner in Turnhout.

PUR-isolatie heeft tal van toepassingen

Met PUR van Verbiest & Partner kiest u gegarandeerd voor een hoogwaardig, kwalitatief isolatiemateriaal. Daarenboven is dit materiaal ideaal voor vloerisolatie bij nieuwbouw en renovaties, dakisolatie en chapewerken in diverse uitvoeringen. Ons klantenbestand is dan ook erg gevarieerd, gaande van particuliere bouwheren tot projectontwikkelaars en architecten.


Verbiest & Partner uit Turnhout is een betrouwbare vakman die ervoor zorgt dat uw vloerisolatie in gespoten PUR naadloos geplaatst wordt.
 

Wie kiest voor PUR-isolatie, kiest voor kwaliteit

Verbiest & Partner uit Turnhout is een betrouwbare vakman die ervoor zorgt dat uw vloerisolatie in gespoten PUR naadloos geplaatst wordt. Ook onze dakisolatie en chapewerken zijn steeds van de hoogste kwaliteit en bovendien bijzonder duurzaam. U kunt bij ons dan ook rekenen op een exclusieve garantie van 25 jaar. Wilt u graag meer weten over onze activiteiten of vrijblijvend advies vragen op maat van uw project? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


pur vloerisolatie gespoten pur