Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Verbiest & Partner nv

Baron F. Du Fourstraat 66 bus 2, 2300 Turnhout
014/62 00 16
014/62 00 17
 

Uw specialist in isoleren met PUR

Zuinig omgaan met energie begint bij een goede isolatie van uw woning. Hierdoor zult u niet enkel fors kunnen besparen op uw energiefactuur; ook uw wooncomfort wordt sterk verbeterd wanneer u kiest voor deftige isolatie. Zoekt u daarom een betrouwbare vakman, die u een kwalitatieve en bovendien zorgeloze oplossing biedt? Dan bent u aan het goede adres bij Verbiest & Partner. Al jarenlang zijn wij namelijk gespecialiseerd in isoleren met PUR.


Isoleren met PUR-isolatie

Bent u op zoek naar de meest rendabele manier om uw huis te isoleren? Dan is PUR voor u de ideale oplossing. Dit isolatiemateriaal heeft immers heel wat voordelen te bieden tegenover andere isolatiematerialen, zoals een hogere isolatiewaarde en een zeer duurzaam karakter. Door de jaren heen heeft Verbiest & Partner dan ook een sterke know-how ontwikkeld in het isoleren met dit gespoten PUR.

PUR-isolatie heeft tal van toepassingen

Met PUR van Verbiest & Partner kiest u gegarandeerd voor een hoogwaardig, kwalitatief isolatiemateriaal. Daarenboven kunnen wij u op verschillende vlakken van dienst zijn: het na-isoleren van spouwmuren, vloerisolatie bij nieuwbouw en renovaties, dakisolatie in hardschuim en ga zo maar voort. Ons klantenbestand is dan ook erg gevarieerd, gaande van particuliere bouwheren tot projectontwikkelaars en architecten.

 
Verbiest & Partner uit Turnhout is een betrouwbare vakman die zorgeloos uw woning kan isoleren met PUR-isolatie.

Wie kiest voor PUR-isolatie, kiest voor kwaliteit

Verbiest & Partner uit Turnhout is een betrouwbare vakman die zorgeloos uw woning kan isoleren met gespoten PUR. Of het nu gaat om de na-isolatie van een spouwmuur, vloerisolatie of dakisolatie: onze uitvoeringen zijn steeds van de hoogste kwaliteit en bovendien bijzonder duurzaam. U kunt bij ons dan ook rekenen op een exclusieve garantie van 25 jaar. Wilt u graag meer weten over onze activiteiten of vrijblijvend advies vragen op maat van uw project? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


isoleren pur pur-isolatie