Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Installatie voor sanitair en verwarming

Voor uw sanitair en verwarming kan u op Vierboom H.T.I. rekenen! De firma uit Meerhout maakt voor u vrijblijvend een offerte na een afspraak waarin we alle toestellen van de installatie even overlopen. Vierboom H.T.I. plaatst niet alleen sanitair en verwarming bij nieuwbouw, ook voor het vervangen van oude toestellen die onnodig veel energie, en dus ook euro's, verspillen, kunt u bij Vierboom H.T.I. terecht. Eventueel kan uw installatie zelfs gekoppeld worden aan een zonneboiler. Voor vloerverwarming kan Vierboom H.T.I. eveneens talrijke referenties voorleggen. Ten slotte is er nog de mogelijkheid tot industriële verwarming, welke zowel op aardgas als mazout kan geplaatst worden.

 
Voor uw sanitair en verwarming kan u op Vierboom H.T.I. rekenen! De firma uit Meerhout maakt voor u vrijblijvend een offerte na een afspraak.

Vierboom H.T.I. te Meerhout is gespecialiseerd in het plaatsen van de zonneboiler voor sanitair warm water of het koppelen aan vloerverwarming.
 

Zonneboiler

Vierboom H.T.I. is gespecialiseerd in het plaatsen van de zonneboiler voor sanitair warm water of het koppelen aan vloerverwarming. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een PV installatie. Hiervoor gebruikt Vierboom H.T.I. enkel kwaliteitsmateriaal, zoals Istar Solar, BP Solar, Suntech en SMA omvormers. De zonnepanelen voor een zonneboiler of PV installatie kunnen zowel op een plat dak als op een schuin dak geplaatst worden.

Persluchtinstallatie

Vierboom H.T.I. kan ook uw persluchtinstallatie met compressoren, drogers, perslucht tanks, filters en condensaatverwerking plaatsen.


Ook volledige persluchtnetten in galva leidingen of in rvs (indien nodig) zijn een mogelijkheid.

Sanitair

Bent u uw badkamer beu of is deze aan vernieuwing toe? Voor alle werken aan sanitair en benodigdheden, inclusief nieuwbouw, maakt Vierboom H.T.I. een vrijblijvende prijsofferte met de beste materialen en een vakkundige installatie. Vierboom H.T.I staat u bij met raad en daad!


Bent u uw badkamer beu of is deze aan vernieuwing toe? Voor alle werken aan sanitair en benodigdheden maakt Vierboom H.T.I. uit Meerhout een vrijblijvende prijsofferte
 
De zonnepanelen voor een zonneboiler of PV installatie kunnen zowel op een plat dak als op een schuin dak geplaatst worden.

sanitair verwarming zonneboiler