Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Vranckx Woningbouw bvba

Roosterputstraat 28, 2450 Meerhout
014/71 79 49
0495/90 74 70
 

Vranckx Woningbouw

VRANCKX WONINGBOUW bvba uit Meerhout is uw betrouwbare partner voor alle ruwbouwwerken van woningen, villa's, appartementen en industriebouw. Een duurzame en kwaliteitsvolle woning bouwen die aan uw persoonlijke wensen, normen en waarden voldoet; VRANCKX WONINGBOUW doet het voor u! Met onze vakkundigheid en ervaring staan wij garant voor al uw ruwbouwwerken: van nieuwbouw, renovaties, verbouwingen tot kelders, ... .


VRANCKX WONINGBOUW bvba uit Meerhout is uw betrouwbare partner voor alle ruwbouwwerken van woningen, villa's, appartementen en industriebouw.
 
VRANCKX WONINGBOUW uit Meerhout doet het voor u! Met onze vakkundigheid en ervaring staan wij garant voor al uw ruwbouwwerken: van nieuwbouw, renovaties, verbouwingen tot kelders, ...

Nieuwbouw: in goede handen bij VRANCKX WONINGBOUW

Met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit bouwt VRANCKX WONINGBOUW de ruwbouw van uw nieuwe woning, ongeacht vorm of stijl (rustiek, modern, hedendaags). In overleg met uw architect volgen wij nauwgezet het bouwplan. Voor alle aspecten van uw ruwbouw, zowel particulier als industriëel, kan u bij ons terecht :

  • Grondwerken voor kelders of funderingen, aanaarden en ophogen
  • Funderingswerken
  • Kelderbouw in gestort beton of metselwerk
  • Regenwaterafvoer en -behandeling, rioleringswerken
  • Metselwerk (traditioneel, dunbedmortel, lijmen, zero-brick)
  • Betonconstructies (kelders, wanden, keerwanden, vloeren, zwembaden)

Op aanvraag bouwen wij ook volgens het winddicht-principe (inclusief dakafwerking en ramen).


Kelders in alle vormen

VRANCKX WONINGBOUW bouwt zowel gemetselde kelders als betonkelders. Gemetselde kelders worden opgetrokken in betonblokken (met keurmerk). Voor betonnen kelders worden de kelderwanden ter plaatse in gewapend beton gestort (tussen prefab bekistingselementen). Onze betonkelders bieden een hoge garantie, zowel op stabiliteit als op waterdichtheid.

Daarnaast bouwen wij in beton ook andere constructies die een grote stabiliteit vereisen, zoals: funderingen, (keer)wanden, vloeren, zwembaden, draagbalken en kolommen.

 
VRANCKX WONINGBOUW te Meerhout bouwt zowel gemetselde kelders als betonkelders. Gemetselde kelders worden opgetrokken in betonblokken (met keurmerk). Voor betonnen kelders worden de kelderwanden ter plaatse in gewapend beton gestort (tussen prefab be

Renovatie van uw woning

U wenst uw bestaande woning uit te breiden, te verbouwen of te renoveren, dan bent u bij VRANCKX WONINGBOUW aan het juiste adres. Wij staan u bij met professioneel advies over de mogelijkheden om de gewenste aanpassingen te realiseren. Wij besteden hierbij aandacht aan het uitvoeringsproces zodat de hinder voor u geminimaliseerd en de uitvoeringstijd beperkt wordt. Wij beschikken tevens over een degelijke kennis van diverse bouwmaterialen om u de nodige ondersteuning te bieden bij de keuze ervan.


VRANCKX WONINGBOUW uit Meerhout is professioneel plaatser van steentapijt en andere speciale afgewerkte vloerbedekkingen zoals troffelvloeren, antislipvloeren en gietvloeren.
 

Steentapijt

VRANCKX WONINGBOUW is professioneel plaatser van steentapijt en andere speciale afgewerkte vloerbedekkingen zoals troffelvloeren, antislipvloeren en gietvloeren. Deze vlakke naadloze vloeren zijn uiterst duurzaam (slijtvast) en bieden bovenal een aangenaam wooncomfort (onderhoudsvrien-delijk, stofvrij, geluidsdempend, voelen niet koud aan).

De vloeren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren waardoor zij perfect in uw interieur inpassen en in alle ruimtes van uw woning kunnen geplaatst worden (garage, keuken, living, badkamer). Ook decoratieve toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie over dergelijke vloer- en wandbekledingen kan u steeds bij ons terecht.


Van nieuwbouw tot renovaties en verbouwingen: onze job = uw nieuwe thuis!

Wij luisteren naar u en staan u bij met professioneel advies om uw droom te realiseren. Onze job ... uw nieuwe thuis! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Tijdens een persoonlijk gesprek doorlopen wij het ganse bouwproces met u en luisteren wij naar uw wensen.


woningbouw kelders nieuwbouw