Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Weberblok

Duffelsesteenweg 152, 2550 Kontich
03/366 21 68
051/30 87 65 (West-Vlaanderen)
03/366 27 15
02/675 04 98 (Brussel)
 

Weberblok bvba: veiligheidsdeuren etc.

Veiligheid is ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van elke woning. Om zich helemaal thuis te voelen is een veilig gevoel immers onontbeerlijk. Wilt u daarom uw nieuwe of bestaande woning zo goed mogelijk beveiligen, dan kan Weberblok bvba u hier zeker en vast bij helpen! Deze firma werd opgericht in 1977, met als specialisaties onder andere gepantserde deuren en veiligheidsdeuren. De dag van vandaag bedient Weberblok bvba de markt in de Benelux vanuit twee vestigingen: ons hoofdkantoor in Antwerpen en onze showroom in Oudergem te Brussel.


Veiligheidsdeuren van Weberblok bvba, mooi én praktisch

Deuren vormen de toegang tot uw woning. Het is dan ook belangrijk om deze goed te beveiligen, zodat ongewenste bezoekers uw huis niet kunnen betreden. De veiligheidsdeuren van Weberblok bvba vormen hiervoor de perfecte oplossing. Deze veiligheidsdeuren worden uitgerust met diverse inbraakwerende technieken en kunnen volledig volgens uw wensen worden afgewerkt. Naast inbraakwerende buitendeuren vindt u bij ons ook veiligheidsdeuren voor binnen.

 
Deze veiligheidsdeuren worden uitgerust met diverse inbraakwerende technieken en kunnen volledig volgens uw wensen worden afgewerkt. Naast inbraakwerende buitendeuren vindt u bij ons ook veiligheidsdeuren voor binnen.

Men kan deze deuren gebruiken als toegangsdeur voor appartementen, als deur van een panic room, enzovoort. Deze veiligheidsdeuren kunnen eveneens zodanig worden afgewerkt dat ze perfect in harmonie zijn met de rest van uw interieur.

Houd ongewenste bezoekers buiten

Voor de beveiliging van uw woonst en bezit bent u bij Weberblok bvba aan het juiste adres. Naast veiligheidsdeuren bieden wij nog tal van andere mogelijkheden op vlak van beveiliging, waaronder de volgende producten:

  • Elektrische sloten
  • Toegangscontrole
  • Deurbeslag
  • Veiligheidstraliewerk en -luiken
  • Inbraakwerende garagepoorten
  • Sloten, cilinders en sleutels
  • Deurbekleding voor veiligheidsdeuren
  • Brandkasten en kluizen
Wilt u dus graag optimaal kunnen genieten van een veilige woning, aarzel dan niet en ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Bij Weberblok bvba vindt u werkelijk alles voor de beveiliging van uw woonst. Zo bieden wij een ruim aanbod aan veiligheidsdeuren voor binnen en buiten
 

Alles voor de beveiliging van uw huis

Bij Weberblok bvba vindt u werkelijk alles voor de beveiliging van uw woonst. Zo bieden wij een ruim aanbod aan veiligheidsdeuren voor binnen en buiten. Deze deuren kunnen perfect worden afgewerkt volgens uw wensen, zodat u de mogelijkheid heeft om zowel een klassiek als een strak en modern uitzicht te bekomen. Wilt u graag meer informatie over de producten of diensten van Weberblok bvba, neem dan contact op met ons via het hoofdkantoor of via onze showroom.


veiligheidsdeuren beveiligen gepantserde deuren