Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

15-01-2018 Recupereer tot 325 euro op uw aankopen!

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op Batibouw. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen.

18-12-2017 Bellus Dakparel voortaan ook beschikbaar in agaatgrijs

Door de recente uitbreiding van het kleurenpalet met agaatgrijs beschikt de Bellus nu over nog meer troeven. Voortaan is de keramische lei beschikbaar in een kameleontisch spectrum aan tinten dat reikt van antraciet mat over agaatgrijs tot natuurrood en terra bruin.

18-12-2017 Vernieuwde gevelsteencollectie Imperium

De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint. Want naast het lange, smalle Romeinse formaat is de pas vernieuwde collectie voortaan ook verkrijgbaar in het Iluzo formaat.

18-12-2017 De collectie Kwadrata van Wienerberger

Met de kleiklinkercollectie Kwadrata tilt u uw tuin naar een vierde dimensie. De kleiklinkers staan ter beschikking in een tegelformaat van 15 x 15 cm, en een diversiteit aan nuances uit de kleurenfamilies Astra (donkerrood-bruin), Caron (zwart), Lotis (grijs-beige genuanceerd) en Orion (rood-bruin genuanceerd).

02-10-2017 Nu ook beschikbaar in Iluzo formaat

De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint.

18-09-2017 Toekomstbewust renoveren

Op 13 september organiseerde Wienerberger een informatieavond over het proefproject van binnenstedelijke renovatie in de wijk Nekkerspoel voor de buurtbewoners. De opkomst was groot en de aanwezigen wisten het programma van de avond duidelijk te smaken.
kleidakpannen gevelstenen kleiklinkers