Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Willemsen Zwembaden bvba

Noord-Brabantlaan 8, 2300 Turnhout
014/88 09 88
014/88 09 89
0474/26 85 76
 

Een zwembad op maat met Willemsen

Al sinds 1995 is Willemsen Zwembaden actief in de wellness sector. Willemsen is trots dealer van Starline-zwembaden, maar je kan er ook voor bijvoorbeeld whirlpools en spa’s terecht. Vele mensen dromen stiekem van een eigen zwembad in de tuin. Jij ook? Je kan het zelf bouwen, of het werkje overlaten aan een expert. Wat je ook wil, Willemsen helpt je verder!


Zwembaden

Bij het plaatsen van een zwembad heb je bij Willemsen de keuze uit een polyester monoblock zwembad of een bouwkundig zwembad. Een monoblock zwembad bestaat uit één geheel, wat een mooi effect geeft én makkelijk is in onderhoud. Verkies je een bouwkundig zwembad, dan kunnen we je ook daar mee verder helpen! Willemsen maakt een plan op jouw maat en budget.

 
Bij het plaatsen van een zwembad heb je bij Willemsen de keuze uit een polyester ‘monoblock’ zwembad of een bouwkundig zwembad

Onder begeleiding van de zaakvoerder gaat een ervaren team van monteurs en onderhoudstechnici dan met dit plan aan de slag. Bij Willemsen vind je trouwens ook alles terug wat in ruimere zin met ‘zwembad’ te maken heeft, zoals bijvoorbeeld een ruim aanbod aan zwembadtegels en onderhoudsproducten. Kortom, we zorgen mee voor een sublieme, complete afwerking van je zwembad.

Dat warmte een positieve invloed kan hebben op je welzijn en gezondheid, is algemeen geweten.
 

Spa’s

Bij de whirlpools heb je de keuze tussen twee types spa: 4 Seasons en Sundance. 4 Seasons spa’s zijn handgemaakt, met duurzame, natuurlijke materialen. Dit merk besteedt aandacht aan energie- en waterbesparende innovaties - bewust en comfortabel genieten dus! Maar ook de Sundance spa’s hebben veel te bieden. Net als 4 Seasons investeert het in topkwaliteit en vernieuwing, en bracht in de loop der jaren meerdere baanbrekende innovaties op de markt.


Sauna’s

Dat warmte een positieve invloed kan hebben op je welzijn en gezondheid, is algemeen geweten. Warmte ontspant, stimuleert de bloedsomloop en kan verlichting brengen voor mensen die last hebben van spieren en gewrichten. Voor degenen die graag in een sauna ontspannen, bieden we een aantal standaardmodellen aan, en maken we ook sauna’s op maat.


Stoom- en infraroodcabines

Lopen de temperaturen in een sauna je te hoog op, dan is een stoomcabine misschien meer je ding! Het verschil tussen sauna en stoomcabine is de lagere temperatuur en hogere luchtvochtigheidsgraad in een cabine. Het inademen van de vochtige lucht voelt heerlijk aan en werkt ontspannend. Nog een andere optie is de infraroodcabine. Die brengt warmte over door korte golf-straling, waarbij de meeste warmte wordt omgezet in lichaamswarmte. Daardoor voelt een sessie in de infraroodcabine aan als een intensieve lichaamsmassage. En ook daarvoor kan je terecht bij Willemsen Zwembaden!

 
Lopen de temperaturen in een sauna je te hoog op, dan is een stoomcabine misschien meer je ding!

Advies op formaat bij Willemsen

Heb je vragen over onze zwembaden, sauna’s of whirlpools? Twijfel dan niet om langs te komen! Je vindt ons aan de Noord-Brabantlaan in Turnhout terug. Daar staat een ervaren team dat al jarenlang actief is in de wellness sector je op te wachten om je vol enthousiasme verder te helpen bij je zwembaddroom.


zwembad zwembaden spa's