Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Xinnix Door Systems

Generaal Deprezstraat 2B, 8530 Harelbeke
056/73 50 00
056/72 02 70
 

Xinnix deursystemen voor binnendeuren

Een mooi en tijdloos interieur is de kers op de taart van een eigen woning. Een interieur dat er niet enkel goed uitziet en perfect past bij jouw persoonlijke smaak, maar dat ook comfortabel is om in te wonen. De binnendeuren spelen hier een doorslaggevende rol in. Xinnix uit Harelbeke weet dit maar al te goed: zij ontwerpen, creëren en produceren deursystemen voor binnendeuren waarvan de omlijsting onzichtbaar is.


Universele deursystemen en accessoires

Het doel van Xinnix is om universele deursystemen te ontwikkelen, waarbij zo weinig mogelijk producten gebruikt kunnen worden voor een maximaal aantal toepassingen. Dit doen ze door steeds de gewoontes te respecteren van architecten en bouwprofessionals. Als gevolg zijn de producten van Xinnix universeel toepasbaar in combinatie met standaard deurelementen. Naast deursystemen vind je bij Xinnix ook diverse accessoires, van scharnieren en deurkrukken tot sloten en profielen.

 
De binnendeuren spelen hier een doorslaggevende rol in. Xinnix uit Harelbeke weet dit maar al te goed: zij ontwerpen, creŽren en produceren deursystemen voor binnendeuren waarvan de omlijsting onzichtbaar is.

Welke type deur zoek je?

De deursystemen van Xinnix maken het mogelijk om verschillende soorten binnendeuren zonder zichtbare omlijsting in je interieur te integreren. Hun assortiment bevat voor ieder wat wils: deuren om open te trekken, deuren om open te duwen, deuren die je kan open- en dichtschuiven en ook brandwerende deuren. Wil je graag meer informatie omtrent de verschillende deursystemen van Xinnix, dan verwijzen we je graag door naar hun website.


De deursystemen van Xinnix maken het mogelijk om verschillende soorten binnendeuren zonder zichtbare omlijsting in je interieur te integreren.
 
Ben jij nog op zoek naar de ideale binnendeuren voor je huis? Iets modern dat zowel mooi als praktisch is? Dan zijn de universele deursystemen van Xinnix sowieso iets voor jou.

Xinnix deursystemen voor een tijdloos interieur

Ben jij nog op zoek naar de ideale binnendeuren voor je huis? Iets modern dat zowel mooi als praktisch is? Dan zijn de universele deursystemen van Xinnix sowieso iets voor jou. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun website om meer over hun producten te ontdekken. Hier kan je tevens door hun digitale sfeerboek bladeren en een aantal realisaties bekijken. Ben je overtuigd? Dan klik je gewoon op de knop “Verdelers” om een Xinnix-verdeler in jouw buurt te vinden!


binnendeuren deursystemen deuren