Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Xinnix Door Systems

Generaal Deprezstraat 2B, 8530 Harelbeke
056/73 50 00
056/72 02 70

08-12-2016 Een huis dat naar de zon kijkt

Familie Augustijns opteerde voor een open, moderne woning met zo weinig mogelijk binnendeuren. De binnendeuren die gekozen werden, dienden zo onopvallend mogelijk in het interieur geïntegreerd worden. Daarop kwam men snel bij de deursystemen van Xinnix terecht.

24-11-2016 Zinderend Zeelicht

Architect Kenneth Sleyter, de drijvende kracht van het architectenbureau Al Planning uit Oostende wist met dit project grote ogen te trekken. De architectuur van de woning getuigt van levenslust, er heerst veel licht en is omgeven van het groen.

10-11-2016 Strakke woning door architect Reynaert

Aan de rand van een natuurgebied pronkt deze goed doordachte woning. Veel glas, veel zon, veel natuur en een complex lijnenspel dat eenvoudig lijkt, maar het eigenlijk niet is. Deze nieuwbouwwoning is een project van architect Glenn Reynaert.

27-10-2016 Deuren in je interieur

Je interieur helemaal afwerken, dat zit hem vaak in de details. Bij een tijdloos, mooi interieur dat bij je smaak aansluit, moet je zeker eens stilstaan bij de deuren. Het effect van deuren die zonder zichtbare omlijsting prachtig geïntegreerd zijn in een strak concept wordt daarbij al te vaak onderschat.
binnendeuren deursystemen deuren