Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Specialist in ecologische betonvloeren

Bij Concrete Floors kan je terecht voor het plaatsen van betonvloeren voor particuliere woningen op ecologische wijze. Ga je (ver)bouwen en ben je op zoek naar een specialist voor het gieten van jouw betonvloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je bovendien milieuvriendelijk wonen? We vormen samen het perfecte team aangezien wij ervoor kiezen om ecologisch te werken.


Het aanbod van Concrete Floors

Bij ons kan je terecht voor elk type betonvloer, zowel binnen als buiten. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je rekenen op professioneel advies, topkwaliteit van het beton en de perfecte afwerking van jouw nieuwe betonvloer. Daarnaast werken we steeds tegen correcte prijzen. Verder staan wij jou graag bij tijdens de renovatie van oude vloeren. Zo plaatsten we reeds vloeren in badkamers en keukens, maar ook in lofts, kelders en garages. Voor betonvloeren buiten de woning (bijvoorbeeld terrassen en opritten) mag je jouw idee naar ons e-mailadres doorsturen. Wij maken dan voor jou een vrijblijvende prijsofferte op.

 
Bij Concrete Floors kan je terecht voor het plaatsen van betonvloeren voor particuliere woningen op ecologische wijze.

Naast het plaatsen van onze betonvloeren versterkt met glasvezels die kunnen ingekleurd worden met natuurlijke oxides, staan we er ook om bekend dat we polieren met machines die draaien op bio-benzine.
 

Concrete Floors, meer dan alleen betonvloeren

Naast het plaatsen van onze betonvloeren versterkt met glasvezels die kunnen ingekleurd worden met natuurlijke oxides, staan we er ook om bekend dat we polieren met machines die draaien op bio-benzine. Deze benzine is niet schadelijk voor het milieu en past perfect binnen onze ecologische visie. We werken na het plaatsen de vloer af door ze te boenen met was op basis van bioproducten. Daarnaast verkopen wij ook biologisch afbreekbare zeep om achteraf de betonvloer te onderhouden zodat hij de kwaliteit blijft hebben die wij garanderen.


Concrete Floors: jouw partner bij betonvloeren

Heb je nog vragen over onze betonvloeren of onze specialiteiten? Wens je verdere inlichtingen? Neem dan snel via e-mail contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


betonvloeren betonvloer ecologische betonvloeren