Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Daldecor: tegels, natuursteen en parket

Bij het inrichten van je woning spreekt het voor zich dat je enkel wil werken met de beste en mooiste materialen. Het is immers erg belangrijk om een interieur te creëren dat er niet enkel goed uitziet, maar dat eveneens beantwoordt aan al jouw wensen en behoeften. Ben je daarom nog op zoek naar kwaliteitsvolle tegels in natuursteen of keramiek, of droom je van een warm ogende parketvloer? Of zoek je misschien prachtige tegels om je droomterras te realiseren? Ga dan zeker eens langs bij Daldecor!

Een ruime toonzaal vol tegels en parket

Parket, wandtegels en vloertegels, zowel voor binnen als voor buiten, in natuursteen of keramiek... Je vindt het allemaal in de ruime showroom van Daldecor in Vorst, Brussel. Over een oppervlakte van maar liefst 1500m² kan je al onze producten bekijken, net zoals diverse opstellingen van bijvoorbeeld keukens en badkamers. Bovendien zal ons team je hier met alle plezier helpen om zelfs je grootste dromen te realiseren, door kleuren en materialen te mengen, van klassiek tot super modern.


Parket, wandtegels en vloertegels, zowel voor binnen als voor buiten, in natuursteen of keramiek... Je vindt het allemaal in de ruime showroom van Daldecor in Vorst, Brussel.
 
Ben je nog op zoek naar kwaliteitsvolle tegels in natuursteen of keramiek of een parketvloer? Ga dan zeker langs in de toonzaal te Vorst-Brussel.

Alles voor doe-het-zelvers en voor het onderhoud van tegels en parket

Naast verschillende soorten vloerbedekking vindt je bij Daldecor eveneens een groot aanbod aan plaatsings- en onderhoudsproducten. Zo kan de doe-het-zelver bij ons terecht voor alle benodigdheden om zelf zijn vloer te plaatsen, en ook voor het onderhoud bieden wij allerlei producten voor specifieke vloeren en voor verschillende soorten van vervuiling. Wil je dus zelf je vloer plaatsen of wil je jouw tegels of parket zo goed mogelijk onderhouden, dan staat Daldecor je bij met raad en daad.

Kiezen voor tegels en parket van Daldecor, daarom!

Wie ervoor kiest om in zee te gaan met Daldecor kan steevast rekenen op leveringen op de werf binnen de kortste termijnen. Bovendien maken wij onze klanten maar al te graag wegwijs binnen de wereld van de decoratie-ideeën en de nieuwste trends, kunnen wij je bijstaan met technisch advies, en werken wij ook voor professionelen in de bouw. Ga jij dus je woning renoveren of vernieuwen, laat je dan inspireren in onze showroom en wordt je eigen interieurarchitect! Van de mooiste tegels tot de prachtigste parketvloer: je woning krijgt vorm dankzij Daldecor.


tegels parket natuursteen