Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Gadero: waar voor je geld

Of je nu graag wat meer privacy in je tuin wenst, of een houten terras wilt: de online houthandel Gadero heeft wat je zoekt! Gadero werd in 1981 opgericht als familiebedrijf, en ging van start als lokaal tuincentrum. Tegenwoordig is het bedrijf echter gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardig tuinhout en houtgerelateerde artikelen. We beschikken over duizenden verschillende producten en leveren die ook aan huis in heel België en Nederland. Zowel voor hout als voor tuinmeubelen, schuttingen of houten binnenvloeren garandeert Gadero een snelle service, een ruim aanbod en absolute topkwaliteit.


Gigantisch aanbod van A-kwaliteit

Een grote keuze aan hout, dat is de kracht van Gadero! Meer dan 5000 producten leveren wij rechtstreeks uit voorraad, en steunen daarbij op eigen, directe inkoopkanalen. Bij ons vind je dus geen ingewikkelde tussenhandel met grote winstmarges, maar kwalitatieve producten tegen aantrekkelijke prijzen. De werking van Gadero komt niet alleen onze snelle service ten goede, maar zorgt er ook voor dat we steeds de controle over de kwaliteit bewaren. Van geïmpregneerd tuinhout tot verschillende soorten hardhout: Gadero garandeert ten allen tijde de kwaliteit van het aanbod. Wil je rustig ons volledige aanbod doorbladeren, bezoek dan de Gadero website.

 
Een grote keuze aan hout, dat is de kracht van Gadero!

Snelle levering aan huis

Bij Houthandel Gadero bezorgen we hout in heel België en Nederland, aan particulieren én bedrijven. Enkele werkdagen na je bestelling komen onze professionele vrachtwagens al bij jou thuis aan. Omdat Gadero zo grootschalig werkt, hebben we een snelle circulatie van goederen en niet te maken met voorraden die te lang blijven liggen. We zorgen trouwens niet alleen voor de levering, maar kunnen je ook adviseren bij de plaatsing van je schutting, houten terras, overkapping, hekwerk of gevelbekleding.


Gadero levert enkel hout van de beste kwaliteit. Dat bewijzen de vele keurmerken die onze houtsoorten dragen.
 

Keurmerken voor kwaliteit

Gadero levert enkel hout van de beste kwaliteit. Dat bewijzen de vele keurmerken die onze houtsoorten dragen. Onze producten worden geleverd onder PEFC, FSC, Greenlabel en KOMO keurmerk. Niet alleen deze keurmerken zijn een bewijs van de kwaliteit van onze artikelen. Op onze website vind je honderden positieve ervaringen van klanten die al eerder hout bij ons bestelden. Toch bang voor een miskoop? Bij Gadero bestel je tegen uitstekende garantievoorwaarden!


Bestel bij Gadero

Ondertussen is wel duidelijk waarom Gadero zowel in België als in Nederland aan de top van de markt staat. De slogan van het bedrijf is niet voor niets ‘maak het met Gadero’. Ons volledige aanbod en onze tips voor installatie vind je overigens terug op onze website. Meer info nodig? Contacteer ons dan op het nummer 03/808.1789. Tot binnenkort!


hout houten terras tuinhout