Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Isolatie Verhoeven

Leuvensesteenweg 51 bus 1, 1910 Kampenhout
016/65 05 05
016/65 70 50
 

Isolatie Verhoeven - Kampenhout

Heeft u een woning gekocht, maar is deze amper of misschien zelfs helemaal niet geïsoleerd? Of wilt u uw oude zolder omtoveren tot een comfortabele leefruimte? Dan zit u goed bij Isolatie Verhoeven. In heel België verzorgen wij de verkoop en de plaatsing van kwalitatieve isolatiematerialen, zowel voor particulieren als voor professionelen, en bieden wij ook nog enkele extra diensten aan. Uiteraard horen klantgericht maatwerk, deskundig advies en de nodige nazorg hier onlosmakelijk bij.


Alle soorten isolatie en nog veel meer

Al sinds jaar en dag is Isolatie Verhoeven gespecialiseerd in het plaatsen van thermische en akoestische isolatie. Vloerisolatie, dakisolatie voor platte en hellende daken, na-isolatie van spouwmuren, en ga zo maar door: voor al uw isolatiebehoeften vindt u bij ons de juiste oplossing. Daarnaast bieden wij ook nog een aantal extra diensten aan zoals het aanbrengen van een hydrofuge tegen gevels, om de duurzaamheid van de gevel te verhogen of om doorslaand regenvocht in volle muren te voorkomen. Tot slot bent u bij ons ook aan het juiste adres voor kleinere renovatiewerken.

 
Al sinds jaar en dag is Isolatie Verhoeven gespecialiseerd in het plaatsen van thermische en akoestische isolatie.

Gyproc plaatsen, een zoldertrap aanbrengen, een schouw uitbreken, extra dakramen installeren, enzovoort: we vormen een echte one-stop-shop om uw woondromen te realiseren!

Isolatie Verhoeven staat in voor de verkoop, de plaatsing en de zorg en nazorg van diverse isolatiematerialen.
 

Deskundige projectbegeleiding van A tot Z

Isolatie Verhoeven staat in voor de verkoop, de plaatsing en de zorg en nazorg van diverse isolatiematerialen. U kan altijd rekenen op een vaste en transparante prijs, waarbij we ook de premies berekenen en zorgen voor vooringevulde formulieren. We denken mee met onze klanten en geven altijd eerlijk en professioneel advies. Bovendien werken wij steeds met sterke merken en gaan we altijd op zoek naar de juiste isolatiematerialen voor het juiste project. Ook geven we raad in verband met akoestiek, brandgedrag, winter- en zomercomfort, etc.


Tijdens de werken dragen we uiteraard optimaal zorg voor uw woning en zorgen we voor een correcte plaatsing met oog voor detail. Het sluitstuk van onze werken is tenslotte een correct factuur met de nodige premieformulieren. En zijn er achteraf misschien problemen of heeft u nog vragen? Ook dan staat Isolatie Verhoeven altijd tot uw dienst voor een piekfijne nazorg!

Vakkundig isoleren met Isolatie Verhoeven

Isolatiematerialen vormen ongetwijfeld de beste investering voor uw woning op langere termijn. Indien een woning goed geïsoleerd wordt zal u hier immers jaren later nog steeds de vruchten van plukken. Het is wel uiterst belangrijk dat de isolatiewerken worden uitgevoerd door een specialist met de nodige expertise. Isolatie Verhoeven beschikt over verschillende decennia ervaring in de sector, waardoor we de nodige know-how en technische kennis presenteren voor ieder project. Aarzel niet om ons te contacteren of om een kijkje te nemen op onze website, waar u ook heel wat klantengetuigenissen kan raadplegen.


isolatie isolatiematerialen akoestische isolatie