Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Sanitair en verwarming van KJM Construct

In Lubbeek (Vlaams-Brabant) vind je je vakman voor sanitair, verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen op één plek. KJM Construct is immers gespecialiseerd installateur van zonneboilers, douchekranen, pelletketels en ga zo maar verder. Maak hier kennis met de diensten en troeven van KJM Construct uit Lubbeek.


Neem contact op met KJM Construct voor…

Bij deze ervaren installateur kan je terecht voor de installatie en het onderhoud van klassieke systemen voor verwarming en sanitair, maar ook voor milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen. Zo reikt hun verwarmingsaanbod van warmtepompen en zonneboilers, over vloerverwarming en pelletkachels, tot diverse soorten verwarmingsketels. Je huis zal dus altijd goed verwarmd worden dankzij KJM Construct! Verder installeert en onderhoudt dit bedrijf ook alles wat te maken heeft met het sanitair in huis. Heb je bijvoorbeeld last van een lekkende kraan, wil je graag een volledige badkamer laten installeren of heb je geen warm water meer in de douche?

 
Bij deze ervaren installateur kan je terecht voor de installatie en het onderhoud van klassieke systemen voor verwarming en sanitair, maar ook voor milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen.

KJM Construct regelt het allemaal op snelle en vakkundige wijze! Net zoals je hen kan contacteren voor een betrouwbaar ventilatiesysteem dat voor een gezonde leefomgeving zorgt. Bij KJM Construct geniet je dus echt van een allround service.


In Lubbeek (Vlaams-Brabant) vind je je vakman voor sanitair, verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen op één plek.
 

Bij KJM Construct ontvang je zoveel meer

Dankzij regelmatige bijscholingen is KJM Construct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van sanitair en verwarming waardoor een ervaren en goed opgeleid team je op elk moment professioneel en persoonlijk advies kan bieden. KJM Construct beschikt bovendien over de nodige certificaten om elk onderhoud vakkundig uit te voeren en de nodige reinigingsattesten af te leveren. Doordat het bedrijf Remeha Comfort Partner is, ontvang je trouwens ook een jaar extra garantie. Op die manier geniet je nog meer van de betrouwbare producten en de hands-on aanpak die KJM Construct te bieden heeft.


Eén adres voor sanitair en verwarming

Op zoek naar een vakman die functioneel sanitair en energiezuinige verwarming garandeert bij je thuis of op je bedrijf? Zoek dan niet langer en contacteer KJM Construct (Lubbeek, Vlaams-Brabant). Ze komen gratis bij je langs om de leefomgeving en situatie in kaart te brengen, om je wensen en noden te bespreken en om een correcte offerte te kunnen opstellen. De werkregio’s van KJM Construct zijn Leuven, Vlaams-Brabant en Limburg. Voor advies, plaatsing en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen is er dus één adres: KJM Construct in Lubbeek!


sanitair verwarming verwarmingsinstallaties