Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Spanplafonds op maat

Heb je bouw- of verbouwplannen en denk je daarbij aan een mooi plafond? Het Limburgs Plafondhuis zorgt ervoor in een handomdraai. Dankzij moderne technologieën plaatsen zij een spanplafond dat volledig op maat van jouw wensen wordt afgewerkt. Wat het Limburgs Plafondhuis nog zoal te bieden heeft voor je woning, kantoor of winkel lees je hier!


Praktisch en voor elke ruimte

Voor elk type ruimte en plafond heeft het Limburgs Plafondhuis een oplossing. Zit je bijvoorbeeld met een gebogen of schuin plafond? Zij monteren er deskundig een spanplafond tegen op slechts één dag tijd. En als je bijvoorbeeld met een lek zit, kan je het gemakkelijk demonteren. Hoe het spanplafond wordt afgewerkt, ligt volledig in jouw handen. Het Limburgs Plafondhuis kan elk spanplafond namelijk op diverse manieren afwerken: wat mooie spotjes, een handige rookmelder, een efficiënt alarmsysteem of een paar knallende luidsprekers. Bovendien bestaat er een ruim aanbod aan kleuren en motieven voor spanplafonds zodat je de ruimte een unieke toets kan geven…

 
Zij monteren er deskundig een spanplafond tegen op slechts één dag tijd.

Je woon- of slaapkamer een nieuwe uitstraling geven is perfect mogelijk als je er een spanplafond in plaatst.
 

Spanplafonds voor woon- en slaapkamers

Je woon- of slaapkamer een nieuwe uitstraling geven is perfect mogelijk als je er een spanplafond in plaatst. Het is niet enkel esthetisch interessant, maar ook praktisch! Vervelende leidingen of plafondscheuren verdwijnen, geluiden worden geabsorbeerd en de ruimte blijft lekker fris of warm. Zoals je ziet creëren spanplafonds dus een erg aangenaam leefklimaat en dat allemaal door een simpele installatie die vakkundig door het Limburgs Plafondhuis wordt uitgevoerd.


Een spanplafond in je keuken of badkamer

Een spanplafond kan in uiteenlopende ruimtes geplaatst worden en dus ook in je keuken of badkamer. Dit type plafond is namelijk erg geschikt voor vochtige of hygiënische ruimtes. Het Limburgs Plafondhuis zorgt ervoor dat je keuken of badkamer wordt uitgerust met een spanplafond dat vochtwerend is, bestand is tegen schimmels en makkelijk afwasbaar is. Handig toch, niet?

Spanplafonds van het Limburgs Plafondhuis

Voor een spanplafond op maat geef je het Limburgs Plafondhuis een belletje. Ze komen bij je langs om een nieuwe uitstraling te geven aan je woonkamer, keuken of kantoor. Zowel esthetisch als praktisch gezien zijn spanplafonds namelijk een interessante keuze waar het Limburgs Plafondhuis je maar al te graag meer over vertelt!


spanplafond spanplafonds plafond