Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Sauna, spa, jacuzzi etc. bij Lux-spas

Wat begon als een hobby, groeide uit tot een enorm uitgebreide winkel waar je werkelijk alles vindt wat je zoekt op het vlak van wellness. Lux-spas uit Sint-Katelijne-Waver is dan ook hét adres waar je moet zijn indien je op zoek bent naar een sauna, een jacuzzi, een spa, benodigdheden voor je zwembad,... Bovendien beschikt Lux-spas ook over een webshop waar je naar hartelust al hun prachtige producten kan bekijken, vergelijken, en uiteraard ook kopen!


Traditionele sauna's, infraroodsauna's en stoomcabines

Bij Lux-spas vind je een enorm groot aanbod van sauna's en infraroodsauna's. Dit gaat van cabines voor één persoon tot cabines voor zes personen, van standaard modellen tot sauna's op maat. Enkele van de merken die je bij hen vindt zijn Sunlighten en Wellis, en daarnaast verdeelt Lux-spas eveneens traditionele barrel sauna's in echt ceder hout. Voorts zal je bij hen ook tal van stoomcabines vinden in verschillende prijsklassen.

Spa's en jacuzzi's

Wat is er nu leuker dan compleet te kunnen relaxen in je eigen tuin? Dankzij Lux-spas is dit perfect mogelijk, namelijk met een outdoor jacuzzi, spa of whirlpool.
 
Lux-spas uit Sint-Katelijne-Waver is hét adres waar je moet zijn indien je op zoek bent naar een sauna, een jacuzzi, een spa of benodigdheden voor zwembaden.

Zij hebben verschillende merken spa's in de aanbieding die allemaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding hebben. Met een spa in je tuin kan je wellnessen wanneer je maar wilt, en zal je je als herboren voelen door het masserende effect en het superdeluxe gevoel!

Naast sauna's, infraroodcabines, stoomcabines, spa's en jacuzzi's biedt Lux-spas te Sint-Katelijne-Waver ook een uitgebreid assortiment aan zwembaden en toebehoren voor zwembaden.
 

Zwembaden en toebehoren

Naast sauna's, infraroodcabines, stoomcabines, spa's en jacuzzi's biedt Lux-spas ook een uitgebreid assortiment aan zwembaden en toebehoren voor zwembaden. Zo zijn zij gespecialiseerd in waterbehandeling en vind je bij hen eveneens afdekmogelijkheden voor je zwembad, filters, warmtepompen, reinigingsrobots,... Ten slotte is Lux-spas ook verdeler en plaatser van houten zwembaden. Deze zijn zeer betaalbaar in tegenstelling tot een traditioneel zwembad.


Stel je eigen privé wellness samen met Lux-spas

Droom jij van een eigen wellness bij je thuis? Neem dan zeker contact op met Lux-spas via bovenstaande gegevens, neem eens een kijkje op hun website met webshop of ga langs in hun winkel in Sint-Katelijne-Waver (Antwerpen). Voor je het weet, kan jij heerlijk ontspannen in je eigen sauna, jacuzzi of spa!


spa sauna's jacuzzi