Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 

Tegels en parket van Veronove

Met een goede dosis passie rust Veronove (Ninove) je woning uit met een badkamer bekleed met prachtige keramiektegels, een parket om van te dromen of een opmerkelijke oprit uit natuursteen. Jouw eigen ideeën worden gecombineerd met de creativiteit van het Veronove-team om zo tot een gepersonaliseerd, uniek resultaat te komen!


Tegels in alle vormen, maten en afwerkingen

Veronove biedt een zeer ruim productengamma aan om je vloer, muur, trap of douche op een bijzondere manier aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan keramische vloer- en muurtegels die op uiteenlopende manieren worden afgewerkt, net zoals de natuursteentegels die je in hun aanbod terugvindt. Maar ook voor een uitgebreide collectie mozaïeksteentjes, cementtegels in kleurrijke motieven, decoratieve rozassen of zelfs super dikke tegels is Veronove de plaats waar je moet zijn. Veronove biedt zelfs maatwerk in natuursteen aan zodat je huis langs binnen en buiten passend wordt afgewerkt.

 
Tegels en parket van Veronove in Pamel.

Of zie je eerder een houten vloer terugkomen in je woning? Ook die vind je bij Veronove in de vorm van exclusief parket.

Interessant servicepakket

Kiezen voor Veronove, dat houdt heel wat meer in dan louter een nieuwe vloer- of muurbekleding bij je thuis.


Tegels in alle vormen, maten en afwerkingen bij Veronove in Pamel.
 
Je ontvangt namelijk een service waarbij Veronove luistert naar je wensen en samen met jou bekijkt wat er mogelijk is. De nauwe samenwerking tussen de zaakvoerders, medewerkers en klanten staat dan ook centraal. Als je er langskomt met een specifieke vraag over bijvoorbeeld natuursteen of parket, zal je steeds een gepersonaliseerd creatief én technisch advies krijgen. Ben je toch niet zo tevreden met je keuze? Dan kom je het zonder problemen omruilen bij Veronove! Ook voor snelle bijbestellingen en (inter)nationale leveringen zit je hier goed. De producten van Veronove zijn trouwens 30% goedkoper dan elders dankzij een rechtstreekse import!

Aangenaam beleven in de showrooms

Ontdek het grote assortiment en de unieke collecties in de showrooms van Veronove: je ziet, voelt en combineert er werkelijk alle materialen naar hartenlust. Kortom, de showrooms zorgen voor een heuse belevenis. Een bezoekje aan de conceptstore ETCETERRA is trouwens ook zeker de moeite waard.


Het is een soort van permanente woonbeurs waar je ontwerpen vindt die gemaakt zijn uit ruwe basismaterialen en elk een ecologisch verhaal meedragen. Laat je inspireren door een handgemaakte keukenkast in Indische teak of door een geolied Russisch eiken parket!

Veronove werkt je interieur netjes af

Wil je graag advies over tegels of parket bij je thuis? Veronove staat je bij in je keuze en heeft al de producten in huis zodat je die mooie parketvloer of tegelmuur eindelijk in je woning kan plaatsen! Ontdek hun rijke assortiment zelf in de Veronove showrooms en laat je verrassen door de talrijke mogelijkheden.

 
Wil je graag advies over tegels of parket bij je thuis? Veronove staat je bij in je keuze en heeft al de producten in huis zodat je die mooie parketvloer of tegelmuur eindelijk in je woning kan plaatsen!

parket tegels natuursteen