Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

11-05-2017 Bouw nu al Bijna-Energieneutraal (BEN)

Bijna-Energieneutraal Bouwen is de toekomst. In 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Europa Bijna-Energieneutraal zijn. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze erg weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, halen ze hoofdzakelijk uit groene energiebronnen.

09-05-2017 In mei betalen wij de btw!

Welke stijl of formaat je ook zoekt, bij Veronove vind je het! Natuursteen van aan de berg Op de uitgebreide natuursteenafdeling vind je natuursteencollecties, die we in de 4 windstreken over de hele wereld laten produceren. Veronove voert zijn natuursteen in per volle containers. We willen jou de allerbeste kwaliteit aan de beste voorwaarden bieden.

08-05-2017 Laat je bouwplannen niet dwarsbomen

Hoorde je ook al over het openbaar onderzoek dat het Agentschap Natuur en Bos organiseert om bossen die op bouwgronden staan te beschermen? Heb je de kaart ‘Meest Kwetsbare Waardevolle Bossen (MKWB)’ al bekeken. Nee? Toch best even doen, want de gevolgen van de nieuwe regels zijn drastisch.

08-05-2017 Tips voor een soepele verbouwing

Je huis verbouwen doe je niet iedere dag. Het kost vaak veel tijd en geld, zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Om te zorgen dat je niets vergeet hebben wij het volgende stappenplan voor je opgesteld.

25-04-2017 Slim bouwen met AVL Woningbouw

Denk op voorhand na over extra ruimte in je woning. Een dak geeft je een relatief goedkope zolderruimte en met het voorzien van een vaste trap in plaats van een zolderluik is deze gemakkelijk om te bouwen tot een bijkomende leefruimte. Maak zeker ook je berging groot genoeg.

21-04-2017 Doe mee en win kleiklinkers

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel, organiseert van 10 april tot en met 30 april 2017 een wedstrijd voor particulieren waarbij zij Wienerberger kleiklinkers kunnen winnen.

19-04-2017 Zin in een gratis dagje thuis?

Goed nieuws! Op zaterdag 27 mei 2017 nodigen de THUIS-acteurs van de VRT je uit in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor hun jaarlijkse THUISDAG. Nog beter nieuws! Met de Thuiswedstrijd van Wienerberger kan je voor die dag twee tickets winnen ter waarde van 25euro elk.

18-04-2017 Zo maak je je huis zomerklaar

Je hebt misschien al even kunnen voorgenieten van het lekkere weer. De zomer zit er weer aan te komen! Wat is er nou leuker om heerlijk te kunnen genieten van het zonnetje in een prachtig zomerklaar huis? Benieuwd hoe je jouw huis zomerklaar maakt? Lees hier 4 tips en ga aan de slag!

03-04-2017 Geen stress meer tijdens de verhuizing

Ben je op dit moment een huis aan het bouwen? Of heb je op een andere manier jouw droomhuis gevonden? Dan is het bijna zo ver.  Je staat op het punt om een nieuw avontuur te beginnen en gaat verhuizen. Lees hier hoe je jouw verhuizing optimaal kan voorbereiden.

16-03-2017 Bezoek ons tijdens Nieuwbouwzondag in Beverlo

Op zondag 26 maart vindt Nieuwbouwzondag voor de zevende keer plaats. Het moment waarop mensen met een bouwproject in de pijpleiding of mensen op zoek naar een nieuwbouwwoning kunnen binnenstappen in kijkwoningen, verkavelingen, modelappartementen of toonzalen van verschillende bouwbedrijven.
 
Events die je niet mag missen:
bouwen verbouwen interieur