Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

02-10-2017 Nu ook beschikbaar in Iluzo formaat

De gevelsteencollectie Imperium is toegesneden op maat van fijnproevers. Het kaleilaagje waarmee de steen is afgewerkt, geeft gevels immers een krachtige, robuuste uitstraling. Goed nieuws dus dat de collectie nu nog aan flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden wint.

18-09-2017 Toekomstbewust renoveren

Op 13 september organiseerde Wienerberger een informatieavond over het proefproject van binnenstedelijke renovatie in de wijk Nekkerspoel voor de buurtbewoners. De opkomst was groot en de aanwezigen wisten het programma van de avond duidelijk te smaken.

25-07-2017 6 tips voor een duurzame leefstijl

Duurzaam wonen is dé trend van deze jaren. Duurzaam leven hoeft echter geen bergen met geld te kosten. Je bespaart er namelijk ook een hele hoop geld mee. Wil jij weten hoe jij op een duurzame manier kunt wonen? Ontdek het hier.

12-06-2017 Strakke buitenkamer met lamellendak en open haard

Deze witte woning gelegen in een rustige Vlaamse woonwijk biedt een open leefruimte die naadloos overgaat in een strakke buitenkamer. Dankzij de buitenhaard en neerlaatbare zijelementen in de terrasoverkapping hoeven de bewoners de zomer niet langer af te wachten om van kwalitatieve buitenmomenten te kunnen genieten.

12-06-2017 Faldivia is de nieuwe snelsluitende poort van Betafence

Betafence innoveert. Het resultaat vandaag is de introductie van de innovatieve Faldivia ‘speed folding gate’. U leest het goed, deze poort zonder geleiding vouwt haar poortvleugels snel open en dicht. Met een instelbare snelheid van ca. 1 meter per seconde zijn bedrijfsterreinen en specifieke zones in geen tijd veilig afgesloten.

08-06-2017 Zomers warme promo's

De zomer van 2017 kondigt zich prachtig aan. Vele mensen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Misschien gaat u op reis, op City-trip of blijft u gewoon lekker thuis omdat u plannen heeft om aan uw huis te werken?

11-05-2017 Bouw nu al Bijna-Energieneutraal (BEN)

Bijna-Energieneutraal Bouwen is de toekomst. In 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Europa Bijna-Energieneutraal zijn. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze erg weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, halen ze hoofdzakelijk uit groene energiebronnen.

08-05-2017 Tips voor een soepele verbouwing

Je huis verbouwen doe je niet iedere dag. Het kost vaak veel tijd en geld, zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Om te zorgen dat je niets vergeet hebben wij het volgende stappenplan voor je opgesteld.

18-04-2017 Zo maak je je huis zomerklaar

Je hebt misschien al even kunnen voorgenieten van het lekkere weer. De zomer zit er weer aan te komen! Wat is er nou leuker om heerlijk te kunnen genieten van het zonnetje in een prachtig zomerklaar huis? Benieuwd hoe je jouw huis zomerklaar maakt? Lees hier 4 tips en ga aan de slag!

03-04-2017 Geen stress meer tijdens de verhuizing

Ben je op dit moment een huis aan het bouwen? Of heb je op een andere manier jouw droomhuis gevonden? Dan is het bijna zo ver.  Je staat op het punt om een nieuw avontuur te beginnen en gaat verhuizen. Lees hier hoe je jouw verhuizing optimaal kan voorbereiden.
 
Events die je niet mag missen:
WAAR NAARTOE?
bouwen verbouwen interieur