Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 
 07-09-2017   Bezoek de Wienerberger stand op BIS
 

Bezoek de Wienerberger stand op BIS

Koestert u bouw- of renovatieplannen? Dan gaat u ongetwijfeld uw licht opsteken op BIS. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeën te rapen. De fabrikant van keramische bouwmaterialen en innovatieve totaaloplossingen geeft er een overzicht van zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen. U vindt er alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. En als u iets ziet dat u bevalt, krijgt u bij aankoop nog een serieus financieel voordeel.


U krijgt tot 325 euro terug na aankoop van uw kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers!

Op de Wienerberger stand kunt u een geschenkbon krijgen. Al wat u daarvoor moet doen, is enkele vragen beantwoorden over welke producten uw voorkeur genieten. Als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt, geven de geschenkbonnen recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs. Er zijn geschenkbonnen per productgroep, dat wil zeggen drie in totaal: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.

 
Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de Wienerberger stand, want daar vallen volop ideeŽn te rapen.

Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro. Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel. Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald. Daarmee wordt een bezoek aan de Wienerberger stand op BIS wel erg lucratief, want in totaal kan het u tot 325 euro ristorno opleveren.

Deel dit nieuws:
 
leverancier ruwbouwmaterialen kleiklinkers