Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin
 
 08-06-2017   Zomers warme promo's
 

Zomers warme promo's bij Helixe Spanplafonds!

De zomer van 2017 kondigt zich prachtig aan. Vele mensen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Misschien gaat u op reis, op City-trip of blijft u gewoon lekker thuis omdat u plannen heeft om aan uw huis te werken?


In dat laatste geval kunnen wij u helpen om tijd en moeite te besparen en geven wij een extra duwtje in de rug om de renovatie van uw plafonds aan ons over te laten, dankzij onze speciale promo’s. Geniet van:

  • De actie op al onze spots: 5 betalen + 1 gratis
  • 20% korting op ALLE luidsprekers en luidspreker-packs
  • Een extra korting op uw spanplafond
 
In dat laatste geval kunnen wij u helpen om tijd en moeite te besparen en geven wij een extra duwtje in de rug om de renovatie van uw plafonds aan ons over te laten, dankzij onze speciale promoís.

Deze actie loopt van maandag 19 juni tem donderdag 31 augustus 2017. U vindt deze ook op onze website: www.helixe.be/nieuws Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kan u bovendien langs komen op onze info-dagen te Ternat, Brugge of Deurne en ook nog genieten van de laatste promo-dagen. Check onze website www.helixe.be/toonzalen openingsuren voor de openingsuren! Het Helixe-Team

Deel dit nieuws:
 
Brugge vals plafond plafond