Alle aanbevelingen:
Wij hadden helemaal geen vertrouwen in het na-isoleren van de spouwmuren, maar door de goede commentaren van de buren, hebben wij de stap toch gezet. Sinds juni ll werden de isolatiewerken uitgevoerd en na 3 maanden hebben wij al ontzettend veel kunnen genieten van deze investering. Vroeger was onze slaapkamer warm en tijdens de warme zomer hebben we daar helemaal geen hinder van gehad. We voelen nu al dat ook de warmte beter in de woning blijft en tijdens de winter een fantastisch resultaat zullen krijgen. U belofte is de waarheid en danken voor de correcte afspraken.

Woestenborghs uit Beerse

Zeer tevreden. Er zijn ondertussen zovele keuzes en iedereen zegt van zichzelf dat zij de beste zijn. Na wat onderzoek ben ik er van overtuigd dat de keuze voor Verbiest de beste was en tevens een betrouwbare firma. Bedankt voor de goede service en nogmaals het resultaat kon niet beter.

Vervoort uit Schoten

Als aannemer in algemene vloerwerken heb ik al veel gezien in gespoten pur maar met de firma Verbiest & Partner hoef ik mij geen zorgen meer te maken. De kwaliteit van uitvoering en de correctheid zijn prima.

Demico bvba uit Brasschaat

Wij zijn zeer tevreden met de keuze van de Pur'fect Plus G. De energiefactuur is met 35% gedaald en het wooncomfort is met 500% gestegen. Nooit gedacht dat spouwmuren isoleren zo'n goed resultaat zou geven. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Van Den Houdt uit Wommelgem

Erg tevreden, de afspraken werden goed nagekomen en de prijs was goed. Alles was zeer proper uitgevoerd en het werk was netjes afgewerkt. Het vertrouwen de doorslag gegeven om voor Verbiest te kiezen.

Aerts uit Tessenderlo

Alles was vlot verlopen en de afspraken perfect nagekomen.

Stijn uit Vosselaar

Ik ben heel tevreden, alles was goed verlopen. Verbiest & Partner heeft alles heel proper achtergelaten.

Gust uit Meer

Het resultaat is zeer goed. Het effect is goed merkbaar, zeker aangezien de muurisolatie pas sinds december is en de vloerisolatie sinds januari. In die korte periode dat ze de isolatie hebben was het duidelijk minder koud.

Frans uit Rijkevorsel

Ze werken zeer proper en alles was heel goed afgeplakt.

Martijn uit Lommel

Verbiest kwam zijn afspraken heel goed na en verwittigde op tijd indien er iets tussen kwam. Een afspraak is een afspraak en de prijs is de prijs. Het huis voelt warmer en het verschilt een heel pak tegenover vroeger. Onze buurman had verschillende isolatiebedrijven vergeleken en vond dat Verbiest het meest vertrouwen uitstraalde van allen.

Gaston uit Lichtaart

Erg tevreden omdat Verbiest de afspraken correct nakwam. De uitvoering was tijdig en de afwerking was uitstekend. Alles was mooi achtergelaten. Het huis is nu duidelijk warmer.

Maria uit Neerpelt

Alle werken zijn perfect verlopen, ze werkten zeer proper en professioneel. Zoals beloofd zorgt de isolatie voor een ander gevoel in huis. Het is sneller opgewarmd en de warmte blijft langer in huis.

Jan uit Schelle

Ik ben heel tevreden met de werken, het gevoel binnenshuis is veel beter en aangenamer. We moeten minder stoken. We hebben warmere muren. Ik kan nog niets zeggen over het factuur, maar ik ben zelf verwarmingsinstallateur en ik weet zeker dat het positief is voor ons factuur.

Karel uit Ekeren