Alle aanbevelingen:
Bij het overlopen van de offerte werd ons een gedetailleerde uitleg bezorgd, afspraken werden nageleefd en wij konden rekenen op een uitstekende dienst-na-verkoop.

T. Moors uit Noorderwijk

De plaatsers van HAS ramen zorgden voor een uiterst voorzichtige uitbraak van de oude ramen. De plaatsing en afwerking verliep correct en de overeengekomen prijs werd behouden.

J. Buysen uit Herentals

Bij HAS ramen krijg je steeds een vriendelijk onthaal, een zeer goede technische uitleg en daarenboven een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Fam. De Cnodder-Van Hoof uit Zandhoven

Onze keuze voor HAS ramen werd, naast de goede kwaliteit, vooral ingegeven door het uitgebreide gamma aan beveiligingsmogelijkheden, wat vandaag de dag geen overbodige investering is. HAS ramen heeft ons hierin bijgestaan met duidelijke technische uitleg, goede onderbouwing van de offerte en service na levering!

Fam. Janssen - Denissen uit Meerhout

De offerte werd ons gedetailleerd uitgelegd, de plaatsers van HAS ramen zorgden voor een prima plaatsing en een nette werf.

P. Haest uit Herentals

De plaatsing van de ramen gebeurde stipt en volgens de overeengekomen afspraken. Het resultaat mag door iedereen gezien worden. Als ik opnieuw moest kiezen, wist ik meteen waar naar toe.

Fam. Michiels-De Nys uit Voortkapel

HAS ramen vindt kwaliteit even belangrijk als ik en heeft de ambitie om anders te zijn en mee te denken met de stijl waarin je wil werken. De plaatsers van HAS ramen zorgden voor een prima plaatsing en de service nadien verliep correct en snel!

J. Van Looy uit Olen