Alle aanbevelingen:
Wij doen reeds 10 jaar beroep op tuinbedrijf Bostra. Luk heeft destijds onze hof 'herschapen' en een 'paradijsje' gecreëerd: van een eentonig gazonveldje heeft hij een gevarieerde en boeiende tuin gemaakt met vele verrassende accenten. Elk seizoen is er wat te beleven en te bestuderen. De blikvanger is een gezonde vijver met waterval waarin ondertussen een vitale school vissen leeft. Een borrelend bronnetje brengt de tuin constant tot leven. Een kleine grot, een stil hoekje met een originele rustbank,... geven de kans om ook buiten tot rust en bezinning te komen. Onze vrienden noemen de tuin 'ZEN'. Wat wij vooral appreciëren bij Luk is zijn originaliteit, zijn vakmanschap, maar ook zijn bescheidenheid. Hij is een ware 'natuur'meester.

Herman en Hilde uit Geel

Drie erg grote dennebomen in de tuin, werden in het voorjaar van 2013 deskundig geveld door de firma Bostra. De bomen konden niet worden 'neergelegd' en werden dus 'al hangend in de boom' in stukken afgezaagd. Dit alleen al is een 'schouwspel' op zich. De wortels werden met een krachtige machine uitgefreesd. Het hout werd ter plaatse in stukken gezaagd en het kleinhout verhakseld. Ook de veiligheid bij dit soort werk werd constant in de gaten gehouden en gegarandeerd. Zowel voor personeel als omgeving. En dat allemaal in één dag. Prima werk en nu hebben we lekker weer veel licht en zon in onze tuin en veranda. Ik beveel dan ook Bostra ten stelligste aan voor het vellen van bomen en zeker voor bomen die dat tikkeltje meer deskundigheid vereisen.

Wim Bouwens uit Geel

Het vellen van bomen gebeurde altijd uiterst netjes en professioneel (o.a. alles fijn opgeruimd!). Ook werd een beschadigd hekwerk t.g.v. stormweer snel en goed hersteld. Onze oprit, voetpad en terras werden heel vakkundig en fijn qua design afgewerkt. Erg goed was uw suggestie i.v.m. de gekozen steen die heel mooi past bij de baksteen van het huis. Ook was er aandacht voor nazorg (wat aanvullend rijnzand).

Camille Droogmans uit Geel

Onze commentaar na een aantal jaren werken met de mannen van Bostra? Eerst en vooral de efficiëntie, de slimme technieken bij het kapwerk en het stuntwerk van Luc in de hoogste boomtoppen. Vervolgens de service na het kappen: het verzagen tot kliefklare stukken, het verhakselen van de zijtakken en het opruimen van rommelresten. En last but not least de goede contacten en de vlotte communicatie. Onze tuin lijkt nu veel groter, met meer kansen voor zon en licht. En wij voelen ons heel wat rustiger, vooral bij stormweer.

Luc en Nora uit Langdorp

Wij zijn zeer tevreden met het in orde maken van de vijver in onze tuin.

Enrico Schoonvliet uit Schoten

Voor de samenwerking en het advies kunnen we zeker zeggen dat we telkens zeer goed en met creatieve ideeën ondersteund werden! Ook al waren er soms niet voor de hand liggende zaken, toch wist je altijd de gepaste oplossing. Nu kunnen we elk seizoen optimaal van onze tuin genieten!

Eddy en Carine uit Geel

Een onverwachte zware wind bracht plotseling heel wat onheil mee in ons bomen bestand (stammen tot 20m hoog) met gevaar voor de buurt. Na een telefoontje kwam Luc dezelfde dag al poolshoogte nemen en nadat hij vaststelde dat een aantal bomen inderdaad een gevaar konden opleveren kregen deze werken prioriteit. De volgende avond na hun snelle en professionele interventie waren alle gevaarlijke situaties opgelost.

Rik Beirinckx uit Geel

Bedankt voor de perfect uitgevoerde werken! Onze tuin ziet er fantastisch uit!

Andy Coomans uit Rillaar