Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Alken: premies voor bouwen en wonen

Subsidies en premies van Alken

Hoogdorpsstraat 38
3570 Alken
tel011/59 99 59

Premie voor een hemelwaterput of infiltratievoorziening bij bestaande woningen

HEMELWATERPUT
Wanneer je een hemelwaterput plaatst en daarvoor van Infrax een premie heeft ontvangen, dan schenkt de gemeente, bovenop de bestaande Infrax-premie, je een premie van maximum 500 euro. Let op, deze premie geldt alleen voor bestaande woningen en niet voor nieuwbouw.

Bedrag van de premie
De premie bedraagt 500 euro wanneer 100% van het dakoppervlak aangesloten wordt op de hemelwaterput. Uitzondering: indien het technisch onverantwoord is om het volledige dakoppervlak aan te sluiten op de hemelwaterput heeft men ook recht op 500 euro. De premie bedraagt 250 euro wanneer minstens 50% maar niet de volledige dakoppervlakte wordt aangesloten op de hemelwaterput. De premie kan nooit de helft van de bewezen kosten overschrijden.

INFILTRATIEVOORZIENING
Wanneer je een infiltratievoorziening plaatst en daarvoor van Infrax een premie heeft ontvangen.  Dan schenkt de gemeente, bovenop de bestaande Infrax-premie, je een premie van maximum 500 euro. Let op, deze premie geldt alleen voor bestaande woningen en niet voor nieuwbouw.

Bedrag van de premie
De premie bedraagt 500 euro wanneer 100% van het dakoppervlak aangesloten wordt op de infiltratievoorziening. Uitzondering: indien het technisch onverantwoord is om het volledige dakoppervlak aan te sluiten op de infiltratievoorziening heeft men ook recht op 500 euro. De premie bedraagt 250 euro wanneer minstens 50% maar niet de volledige dakoppervlakte wordt aangesloten op de infiltratievoorziening. De premie kan nooit de helft van de bewezen kosten overschrijden.

Deel deze premie:
Enkele suggesties:         Interessante bedrijven uit regio Alken:
Alken
Alken
Alken
Alken
Alken
Alken premie premies