Klantenlogin
 
Documentatie en inspiratie over bouwen, verbouwen, interieur en tuin

Bekkevoort: premies voor bouwen en wonen

Subsidies en premies van Bekkevoort

Eugeen Coolsstraat 17
3460 Bekkevoort
tel013/46 05 60

Premie voor opleidingen duurzaam (ver)bouwen

Binnen de perken van de jaarlijks voorziene begrotingskredieten wordt er een premie verleend aan inwoners van de gemeente Bekkevoort die een opleiding/cursus over milieuvriendelijk en/of milieuverantwoord (ver)bouwen en wonen volgen.
 
Volgende opleidingen en educatieve activiteiten die kaderen binnen de thema’s van milieuvriendelijk (ver)bouwen komen in aanmerking voor de premie:
  • Elke betalende cursus rond het thema ‘duurzaam en energiezuinig (ver-) bouwen en wonen’, georganiseerd door of in samenwerking met de onafhankelijke vormingsorganisatie Dialoog vzw;
  • Elke betalende cursus rond het thema ‘bio-ecologisch (ver-)bouwen en wonen’, georganiseerd door of in samenwerking met het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen (VIBE) vzw;
  • De cursus behandelt minstens één van volgende onderwerpen: rationeel energiegebruik, hernieuwbare energie, rationeel watergebruik, particuliere waterzuivering, isolatie, ventilatie, duurzaam en/of bio-ecologisch materialengebruik, efficiënt ruimtegebruik.
Het premiebedrag bedraagt 50 % van het inschrijvingsgeld. De premie wordt uitbetaald na voorlegging van het inschrijvingsformulier met betalingsbewijs. De aanvraag wordt ingediend binnen een termijn van 6 maanden ná het beëindigen van de opleiding. De premie kan maar één maal per jaar toegekend worden aan dezelfde persoon.

Documenten downloaden:

Deel deze premie:
Enkele suggesties:         Interessante bedrijven uit regio Bekkevoort:
Bekkevoort
Bekkevoort
Bekkevoort
Bekkevoort
Bekkevoort
Bekkevoort premie premies